background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Εφυγε ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος από την Αιγείρα / Ακράτα

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Πρώτη προπόνηση μετά τα Χριστούγεννα ήταν την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου για την Αιγείρα / Ακράτα, από τις τάξεις της οποίας αποτελεί παρελθόν ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, ο οποίος αποδέχτηκε πρόταση από τον Ηλειακό Λεχαινών. Ήδη από διοίκηση και τεχνική ηγεσία γίνεται κίνηση για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού με έναν – δυο παίκτες ακόμα, που θα βοηθήσουν στον στόχο που είναι η πρώτη τετράδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στη συνέχεια την συμμετοχή στα πλέι οφ.

Κύπελλο με τον Πήγασο στις 03/01

Πριν τους αγώνες πρωταθλήματος του νέου έτους 2024, η Αιγείρα / Ακράτα καλείται να δώσει αγώνα κυπέλλου με τον Πήγασο. Η συνάντηση στο γήπεδο «Α. Κάνιστρας» στις 6:00 το απόγευμα της Τετάρτης 03/01, θα είναι παράλληλα και η πρώτη στον ερασιτεχνικό χώρο του νομού μας για το νέο έτος 2024. Στο σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας βλέπουν αυτόν τον αγώνα σαν μια καλή προπόνηση για την επιστροφή στα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Στις προπονήσεις και η ΑΕ Καλαβρύτων

Μετά το χαλάρωμα με τη γιορτή των Χριστουγέννων, οι ποδοσφαιριστές του σωματείου των Καλαβρύτων συγκεντρώθηκαν πάλι χθες για να ακολουθήσουν ένα τριήμερο πρόγραμμα προετοιμασίας, που θα διακοπεί το Σάββατο πριν την γιορτή της Πρωτοχρονιάς. Από το παιχνίδι στο Ρίο με τον Αετό, ο Γιώργος Τσαβαλάς έχει υποστεί ζημιά στο μηνίσκο, θα απουσιάσει από την προετοιμασία των επόμενων ημερών και σίγουρα από το παιχνίδι του Σαββάτου 06/01 με την Αιγείρα / Ακράτα. Παράλληλα ο προπονητής Κωστής Βλάχος δεν θα έχει στη διάθεσή του ποδοσφαιριστές που λόγω των ημερών έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Υπάρχει τουλάχιστον αρκετό έμψυχο υλικό από νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε να είναι η προπόνηση «γεμάτη» κόσμο.
Δυο θα είναι οι προπονήσεις για την ερχόμενη εβδομάδα, την Τρίτη και την Πέμπτη και το Σάββατο το παιχνίδι πρωταθλήματος στα Καλάβρυτα με την Αιγείρα / Ακράτα.

Φιλικό με τον Αχιλλέα στις Καμάρες η Θύελλα

Με φιλικό ξεκίνησε τις προπονητικές υποχρεώσεις της μετά τα Χριστούγεννα η Θύελλα Αιγίου. Σήμερα και αύριο Παρασκευή προετοιμασία, που θα συνεχιστεί και στην επόμενη εβδομάδα για το παιχνίδι με την Νίκη Προαστίου που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 07/01.
Ο Κυριάκος Αθανασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στον νεαρό Βελισάριο Νικολακόπουλο (φωτο), ο οποίος τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα (κάταγμα στο χέρι) και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για ένα περίπου μήνα.

Φιλικό με ΠΑΟ Βάρδας ο Αρης Πατρών

Συνεχίζει με δυνατά φιλικά ο Αρης Πατρών, που μετά την Παναχαϊκή σε βάρος της οποίας με γκολ του Παρασκευόπουλου επικράτησε 1-0, έχει προγραμματίσει για σήμερα στις 16:30 φιλικό με τον ΠΑΟ Βάρδας στο γήπεδο Προσφυγικών.

Έληξε η συνεργασία Αχαϊκής – Λουμπαρδέα

Χωρίς τον προπονητή Νίκο Λουμπαρδέα στον πάγκο της θα συνεχίσει το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας η Αχαϊκή. Η ιστορική ομάδα της Κάτω Αχαγιάς έβαλε τέλος στη συνεργασία με τον Λουμπαρδέα και αναμένεται η ανακοίνωση του νέου προπονητή, με τις περισσότερες πιθανότητες να ανήκουν στον Γιώργο Λαγό.

Ενισχύεται ο Ατρόμητος Πατρών

Μετά τον πρώην μελανόλευκο αμυντικό Μιχάλη Σπανό που φέτος έπαιζε στον Πανμοβριακό, ο Ατρόμητος έχοντας βάλει πολύ ψηλά τον πήχη στους φετινούς του στόχους απέκτησε από τον Παναιγιάλειο και τον Κώστα Αρβανίτη.
Στα μπαράζ για τον τίτλο και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική αναμένονται «τιτανομαχίες» όπως αυτή ανάμεσα σε Αρη Π. και Ατρόμητο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr