background img
banner
banner

Έχουν μαρτυρία και βίντεο…

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ – ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕ 2.500 ΕΥΡΩ

Στην εξέταση όλων των στοιχείων τα οποία θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στα ίχνη των θρασύτατων δραστών, οι οποίοι τη νύχτα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο από ταξιδιωτικό γραφείο στο Αίγιο, βρίσκονται οι αρχές. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στη διάθεσή της βιντεοληπτικό υλικό καθώς και μία μαρτυρία «κλειδί» που είναι πολύ πιθανό στο να βοηθήσουν ώστε να εντοπιστούν οι τρεις διαρρήκτες.

Η κλοπή σημειώθηκε περί τις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ταξιδιωτικό γραφείο της οδού Ταξιαρχών σε αρκετά κεντρικό σημείο. Οι δράστες, τρία άτομα, έσπασαν τη γυάλινη είσοδο και εισήλθαν στον χώρο. Σε πολύ λίγα λεπτά εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο και μολονότι ήταν αρκετά μεγάλο (50Χ80 εκατοστά) το μετέφεραν στο Ι.Χ. που είχαν σταθμεύσει έξω από την επιχείρηση και το εναπόθεσαν στο πορτμπαγκάζ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν και έγιναν… καπνός.

Άνθρωπος που είδε το συμβάν ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ανέφερε πως μέσα στο χρηματοκιβώτιο βρίσκονταν 2.500 ευρώ. Από την Ασφάλεια Αιγιαλείας ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Το βράδυ της Δευτέρας, βρήκαν το χρηματοκιβώτιο άδειο, στις όχθες του ποταμού Σελινούντα. Η αναζήτηση των δραστών συνεχίζεται με τους αστυνομικούς να αξιοποιούν τα στοιχεία που έχουν λάβει τόσο από την κατάθεση του μάρτυρα όσο και από όσα κατέγραψαν οι κάμερες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr