background img
banner
banner

ΓΕΛ ΑΚΡΑΤΑΣ: Επέστρεψαν και βρήκαν το σχολείο τους με νέα παράθυρα!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Γενικού Λυκείου Ακράτας με την επιστροφή τους στο σχολείο τους.

Μέσα στις ημέρες των διακοπών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε το έργο αντικατάστασης των παλιών παραθύρων του κτιρίου. Επίσης, αντικαταστάθηκαν οι φεγγίτες δύο αιθουσών (4 παράθυρα, 6 φεγγίτες) με σύγχρονα ενεργειακά.

Πιο συγκεκριμένα, τα φθαρμένα παλιά κουφώματα έδωσαν τη θέση τους σε νέα, με διπλά ενεργειακά τρίπλεξ τζάμια. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ήταν στις 6.891,29 ευρώ.

Η Σχολική Επιτροπή του δήμου έλαβε υπόψη της την ενημέρωση που είχε από τη διευθύντρια του Λυκείου Ακράτας ότι τα παράθυρα του σχολείου ήταν σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα όταν βρέχει να μπαίνει το νερό μέσα και να «φουσκώνει» τους τοίχους προκαλώντας ζημιά στο κτίριο, τονίζοντας ότι ήταν ανάγκη για άμεση αντικατάσταση κυρίως όσων βρίσκονται στις αίθουσες του ορόφου.

Κατόπιν αυτού, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου προχώρησε άμεσα στη λήψη προσφορών για την αντικατάσταση των κουφωμάτων, καταλήγοντας στην πιο συμφέρουσα και αναθέτοντας το έργο, το οποίο εκτελέστηκε σε πολύ σύντομο χρόνο κατά τη διάρκεια των εορτών.

Προμήθεια προβολέων LED για τέσσερα γυμνάσια

Επίσης, μέσα στην ανάπαυλα των γιορτών έγινε και η προμήθεια μέσω της Σχολικής Επιτροπής, 12 προβολέων LED για τα Γυμνάσια Ακράτας, 1ο, 2ο και 4ο Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr