background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Mε τον πρωτοπόρο ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Α.Ο. Αιγιαλέων

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ξεκινάει το 2024 για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Α.Ο. Αιγιαλέων, που μεθαύριο Σάββατο, αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο τον πρωτοπόρο και πανίσχυρο ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Pre League. Οι κρητικοί είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας και μεγάλο φαβορί για την άμεση επιστροφή τους στη Voley League από την οποία υποβιβάστηκαν πέρυσι. Η ομάδα του Αιγίου προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και οι παίκτες του Παναγιώτη Παπαδόπουλου θα πρέπει να “υπερβάλουν εαυτόν” προκειμένου να φύγουν από την Κρήτη με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το παιχνίδι ολοκληρώνεται μία πολύ δύσκολη τετράδα αγώνων και στη συνέχεια ακολουθεί ένα σαφώς πιο βατό πρόγραμμα για τον Α.Ο. Αιγιαλέων που θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Μετά τον ΟΦΗ υποδέχεται για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στο ξεκίνημα του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος παίζει πάλι στο Αίγιο με τον ουραγό και χωρίς νίκη Πανερυθραϊκό. Δύο ματς στα μέτρα του όπου με “καθαρές” νίκες επί των αντιπάλων του θα βελτιώσει σημαντικά τη βαθμολογική του θέση.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

(Σάββατο 6 Ιανουαρίου)
ΜΓΣ Εθνικός – ΝΓΣ Ηρακλής
ΑΣ Πανερυθραϊκός ΡΕΠΟ
ΑΣ Άρης – ΓΣ Πανιώνιος
ΑΠΣ Ήφαιστος – ΑΟ Φλοίσβος
ΟΦΗ – ΑΟ Αιγιαλέων

Η βαθμολογία (σε 7 αγ.)
ΟΦΗ 15
Φλοίσβος 14
Πανιώνιος 13
Ηρακλής 11
Α.Ο. Αιγιαλέων 9
Άρης 8
Ήφαιστος 7
Εθνικός 6
Πανερυθραϊκός 1

21 Ιανουαρίου η κοπή της πίτας

O A.O. Aιγιαλέων περιμένει τους φίλους του στην εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Α.Ο. Αιγιαλέων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/1/24 και ώρα 19:00, όπως πάντα στο Εστιατόριο Λιόπετρο. “Ελάτε να υποδεχθούμε μαζί το νέο έτος με κέφι, χορό, καλό φαγητό και αμέτρητα δώρα για μικρούς και μεγάλους”, αναφέρει μεταξύ άλλων η διοίκηση του συλλόγου σε σχετική ανακοίνωση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr