background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Ετοιμος για ποδαρικό με νίκη στο 2024

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Ένα παιχνίδι στα μέτρα του Παναιγιάλειου είναι αυτό με την Εράνη, στη δύση του α΄ γύρου και στην …ανατολή του 2024.
Να αποκτήσει ρυθμό μετά τις γιορτές χρειάζεται ο Παναιγιάλειος και φυσικά τη νίκη απέναντι στην προτελευταία της βαθμολογίας Εράνη Φιλιατρών.

Μπήκε στο ομαδικό ο Μακρής

Κανονικά έβγαλε το πρόγραμμα προπόνησης ο Βαγγέλης Μακρής μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, θα ακολουθήσει επίσης το σημερινό και αυριανό πρόγραμμα προετοιμασίας, ώστε να βρίσκεται σε ετοιμότητα για το παιχνίδι της Κυριακής.

Αντίθετα παραμένουν αμφίβολοι οι Τρέσα και Βήτος, που είναι τα μοναδικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Μανούρας.

Κερδίζει εντυπώσεις στις προπονήσεις της εβδομάδας ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Τακίδης και δεν αποκλείεται να είναι στις επιλογές του κόουτς για την βασική 11άδα.
Αναμένεται νέα μεταγραφική προσθήκη την ερχόμενη Δευτέρα, που θα συμπληρώσει τον Τακίδη και πολύ πιθανόν να έχουμε και μια ακόμα 3η μεταγραφή στην βδομάδα που έρχεται.

Ξεχωρίζει Ρόδος – Ραφήνα, εκτός παίζουν Κόρινθος και Βάρη

Στο Δημοτικό Στάδιο Πυλίου θα αντιμετωπίσει η πρωτοπόρος Κόρινθος την γηπεδούχο ομάδα της Κω, σε ένα από τα δυο παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα.
Με την ψυχολογία του +5 στην κορυφή η Κόρινθος θα έχει στις τάξεις της και τον πρώην μελανόλευκο Ηλία Γκίκα και πηγαίνει στα Δωδεκάνησα για τη νίκη.

Στη Ρόδο η 2η της βαθμολογίας ομώνυμη ομάδα έχασε τον Κέρι, πήρε όμως τον Λαθύρη από τον ΠΑΟ Βάρδας και με τις αλλαγές που προέκυψαν σε ρόστερ και τεχνική ηγεσία με την έλευση του προπονητή Νίκου Κουρμπανά, περιμένουν καλύτερες μέρες για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Πρώτο μέλημα η νίκη κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας, η οποία προέρχεται από ένα σερί πέντε νικών, ύστερα από την ισοπαλία 1-1 που είχε πάρει στην Κόρινθο την 11η αγωνιστική.

Ντέρμπι στην ανατολική Αττική ανάμεσα σε Μαρκό και Αστέρα Βάρης. Ανερχόμενη δύναμη τον τελευταίο καιρό η Μαρκό θα …πολεμήσει την …πληγωμένη ομάδα της Βάρης, που δεν έχει χαρεί νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Στο Αργος ο δυνατός στην έδρα του Παναργειακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ Βάρδας, που έχασε βασικούς παίκτες στη διάρκεια των μεταγραφών, όπως Μπίσα, Λαθύρη. Στους γηπεδούχους ήρθε ο Αιγιώτης ακραίος επιθετικός Βασίλης Χριστόπουλος και στους φιλοξενούμενους μπορεί να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής ο πρώην μελανόλευκος Ανδρέας Σπανός.

Στο γήπεδο Ερμούπολης στις Κυκλάδες, η Ελλάς Σύρου θα δώσει τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς, υποδεχόμενη τον επικίνδυνο εκτός έδρας Πανελευσινιακό. Το μεταξύ τους παιχνίδι θα ξεκινήσει το μεσημέρι 12:30 της Κυριακής.

Στα Μέγαρα ο Βύζας μπορεί να προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη 1-0 στην Ελευσίνα, θα βρει όμως απέναντί του την ΑΕΡ Αφάντου, που μετρά 5 νίκες και μια ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει.

Μάχη έχουμε στις θέσεις υποβιβασμού, με την Ερμιονίδα να υποδέχεται το Μεσολόγγι, που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Τέλος στο άλλο παιχνίδι της Δευτέρας θα έχουμε Κυκλάδες εναντίον Ρόδου και συγκεκριμένα τη Μύκονο να αντιμετωπίζει τον Ιάλυσο. Χαρακτηριστικό του μεταξύ τους ντέρμπι είναι ότι τα δυο αντίπαλα σωματεία βρίσκονται στην κόψη του …ξυραφιού πάνω και κάτω από το όριο του υποβιβασμού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr