background img
banner
banner

Κατασκευή πίστας διεξαγωγής αγώνων μηχανοκίνητου μοντελισμού

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΙΙΚΩΝ

Σε διαμόρφωση πίστας διεξαγωγής αγώνων Μηχανοκίνητου Μοντελισμού εντός του χώρου του γηπέδου Νικολαιίκων πρόκειται να προχωρήσει ο δήμος. Το έργο υπήρχε στον προγραμματισμό του Ν.Π.Δ.Δ., ενώ σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί τόσο από το Συμβούλιο της Κοινότητας Νικολαιίκων όσο και από το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας.

Ήδη έχει αποφασιστεί η παραχώρηση του χώρου διαστάσεων 50 x 65 μ. για την κατασκευή πίστας αγώνων. Η πίστα αυτή θα γίνει πάνω στο γήπεδο, χωρίς σκαψίματα και με απλή εναπόθεση χώματος.

Θα δημιουργηθούν ακόμη μία τουαλέτα για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων καθώς και του κοινού, αποδυτήρια για τους χειριστές των αυτοκινήτων, αποθήκη για την προσωρινή αποθήκευση των υλικών του αγώνα, αλλά και γενικότερα της πίστας. Επίσης, θα γίνει επανασύνδεση – επιδιόρθωση – των παροχών ρεύματος και νερού. Η παραχώρηση ή ενοικίαση θα είναι για δέκα χρόνια. Ο χώρος θα επιστραφεί στον δήμο, ως έχει σήμερα, σε περίπτωση που μέσα σε χρονικό διάστημα δύο χρόνων δεν προχωρήσουν στην ένταξη στο καλεντάρι του Εθνικού Πρωταθλήματος της ΕΛ.Μ.Ε.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr