background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στο +6 στην κορυφή ο Αρης Πατρών – Στην 4άδα η Αιγείρα / Ακράτα

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Για μια ακόμα αγωνιστική ευνοήθηκε ο Αρης Πατρών, αφού νίκησε 2-1 τον Αχαϊκό και πίσω του γνώρισαν τις ήττες ο ΑΠΣ Πάτραι 3-5 από τον Πήγασο και ο Κεραυνός 0-1 από τον Εθνικό. Πλέον η διαφορά αυξήθηκε στο +6 από τον δεύτερο ΑΠΣ Πάτραι, στο +7 από τον Κεραυνό και στο +8 από Νίκη Προαστείου και Αιγείρα / Ακράτα.

Επέστρεψε στην πρώτη 4άδα η Αιγείρα / Ακράτα

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής ευνόησαν και την Αιγείρα / Ακράτα, αφού μετά τη νίκη της 4-2 στα Καλάβρυτα, επέστρεψε στην πρώτη 4άδα και σε απόσταση …αναπνοής από το Πάτραι και τον Κεραυνό. Η προσθήκη του Ανδρέα Τσεκούρα στο ρόστερ της Αιγείρας / Ακράτας, φαντάζει ιδανική αφού ο πρώην μελανόλευκος νεαρός επιθετικός, μπορεί να συμμετέχει στην παραγωγή της επίθεσης δίπλα στους Δ. Μητρόπουλο, Ροδόπουλο, Κυρίκο και τους άλλους τωρινούς συμπαίκτες του.

Στο προσκήνιο και η Νίκη Πρ.

Με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Προαστείου γύρισε για λογαριασμό της το παιχνίδι στο γήπεδο Πλαστήρα και πήρε τη νίκη 2-1 από την Θύελλα που είχε προηγηθεί.
Συγκατοικεί τώρα στην 4η θέση με την Αιγείρα / Ακράτα και χαρακτηριστικό για τους κατόχους της 4ης θέσης είναι ότι τους περιμένει εύκολο έργο για την επόμενη αγωνιστική, αφού αντιμετωπίζουν σωματεία χαμηλής βαθμολογικής θέσης. Η Νίκη Προαστείου θα παίξει στο Ρίο με τον Αετό, ενώ η Αιγείρα / Ακράτα υποδέχεται τον Δαβουρλή.

Ψάχνουν για βαθμούς και … παίκτες Θύελλα και Καλάβρυτα

Ρεκόρ απουσιών παρατηρήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στην ΑΕ Καλαβρύτων που αντιμετώπισε την Αιγείρα / Ακράτα με σύνθεση ανάγκης, αλλά και στην Θύελλα Αιγίου που επιστράτευσε ότι καλύτερο υπήρχε διαθέσιμο στο βασικό και νεανικό ρόστερ από την Κ16. Εκτός από τις απουσίες που περίμενε ο προπονητής της Θύελλας Κυριάκος Αθανασίου, προστέθηκαν και κάποιες άλλες της τελευταίας στιγμής που έκαναν ακόμα πιο τραγική την κατάσταση στο στήσιμο της ομάδας.

Εντύπωση προκάλεσε το 5-3 στο Πήγασος – Πάτραι

Μια από τις καλύτερες άμυνες του 2ου ομίλου, αυτή του ΑΠΣ Πάτραι, δέχτηκε πέντε γκολ και την συντριβή από τον 8ο της βαθμολογίας Πήγασο. Αποτέλεσμα που ούτε οι νικητές δεν είχαν φανταστεί και μετά την πρόκριση κυπέλλου σε βάρος της Αιγείρας / Ακράτας την περασμένη Τετάρτη, συνέχισαν τις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα.

Ισχυρός στην έδρα του ο Εθνικός Πατρών

Πολλές οι απώλειες του Εθνικού μακριά από το γήπεδο Προσφυγικών, εκεί όμως έχει γνωρίσει μόνο μια ήττα και συνέχισε τις επιτυχίες του και απέναντι στον Κεραυνό.

Τέσσερις έδρες χωρίς ήττα

Ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου Αρης, διαθέτει το απόλυτο βαθμών στην έδρα του, έχοντας επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.Με έξι νίκες και μια ισοπαλία εντός έδρας, έχουμε άλλες τρεις ομάδες που ακόμα δεν έχουν γνωρίσει την ήττα στο γήπεδό τους. Είναι ο ΑΠΣ Πάτραι, ο Κεραυνός και η Νίκη Προαστείου.

Χαμένος ο Δαβουρλής στα ντέρμπι ουραγών

Οι ουραγοί έπαιξαν αναμεταξύ τους στις πρόσφατες αγωνιστικές. Η ΑΕ Καλαβρύτων είχε δυο νίκες απέναντι σε Θύελλα Αιγίου και Αετό Ρίου, η Θύελλα επικράτησε σε βάρος του Δαβουρλή, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έμειναν στην ισοπαλία χωρίς γκολ Δαβουρλής και Αετός Ρίου.
Αθροιστικά κερδισμένη ήταν η ΑΕ Καλαβρύτων και χαμένος ο Δαβουρλής.
Τα παιχνίδια που ακολουθούν μεταξύ των 4 ουραγών που παραμένουν μονοψήφιοι στην βαθμολογία είναι την 8η αγωνιστική Δαβουρλής – Καλάβρυτα και την τελευταία 22η Θύελλα – Αετός Ρίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr