background img
banner
banner

Έκοψαν πίτα τα «αστέρια» του Αστέρα Τέμενης

ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΔΣ

Η ερασιτεχνική ομάδα του Αστέρα Τέμενης συγκεντρώθηκε στο “teregio” για την καθιερωμένη ετήσια γιορτή στην κοπή της βασιλόπιτας.

Για φέτος μετά την μεγάλη ομάδα της Τέμενης, θα ακολουθήσει η εκδήλωση για την κοπή της πίτας των τμημάτων της ακαδημίας.

Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί παίκτες και διοίκηση του Αστέρα στο παραλιακό ρεστοράν, για να δρέψουν της ευκαιρίας να βρεθούν μαζί και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ανέλυσαν μεταξύ άλλων θέματα της ομάδας, φάσεις αγώνων που έφεραν ή αλλοίωσαν κάποιο αποτέλεσμα, τους τρόπους που θα πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να βρεθούν στους στόχους τους στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Νίκος Παπαδόπουλος: «Έχουμε δυνατότητες θα πάμε καλύτερα»

Τον λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος του Αστέρα Νίκος Παπαδόπουλος. Ευχήθηκε υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν σημειώνοντας: «Η ομάδα μας διαθέτει δυνατότητες και το έχει αποδείξει στα κρίσιμα παιχνίδια. Από εμάς τους ίδιους εξαρτάται πόσο καλή μπορεί να αποδειχθεί στη συνέχεια η πορεία μας.

Παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα αμφίρροπο με τις ομάδες να κυμαίνονται σε κοντινές βαθμολογικές αποστάσεις.

Με την εμπειρία των μεγαλύτερων και την όρεξη των νεαρών που παρουσιάζονται φέτος αισθητά βελτιωμένοι, θα έρθουν τα ποθητα αποτελέσματα.

Να συγχαρώ το υπόλοιπο ΔΣ και τον προπονητή μας Αντώνη Μπάλα που έχει τον τρόπο να αξιοποιεί το έμψυχο υλικό μας με τον καλύτερο τρόπο.

Υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά και για τον λόγο αυτό η ενίσχυσή μας τον Ιανουάριο βασίστηκε σε έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Γιώργος Μαρής. Ο Γιώργος μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά και ουσιαστικά, έχοντας την επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα”.

Κώστας Οικονομόπουλος: «Όλα είναι στο χέρι μας»

Ο αρχηγός του Αστέρα Κώστας Οικονομόπουλος κλήθηκε να προσθέσει από την πλευρά του κάποια λόγια στους συγκεντρωμένους συμπαίκτες και διοικούντες. Είπε:
«Όλα είναι στο χέρι μας. Αρκεί να το πιστέψουμε όλοι περισσότερο. Έχουμε αποδείξει ότι να η απόδοσή μας κυμαίνεται κοντά στα στάνταρ μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Να ευχηθώ μόνο μακριά από τραυματισμούς, αφού στο παρελθόν είχαμε αποδυναμωθεί αρκετά από τις μαζικές απώλειες που είχαν προκύψει.»

Ανδρέας Νικολακόπουλος: «Υπάρχει μέλλον, πρώτα να ζήσουμε το παρόν»

Ο γενικός αρχηγός του Αστέρα Ανδρέας Νικολακόπουλος συγχάρηκε τους έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας που είναι αρωγοί στην εξέλιξη των νεαρών. Για τους τελευταίους υπογράμμισε ότι: «Περιμένει πολλά από αυτούς η ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι ο Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος είχε την περυσινή σεζόν αγωνιστεί με τον Παναιγιάλειο, ενώ το καλοκαίρι δοκιμάστηκαν στην μεγάλη ομάδα της πόλης μας τρεις ποδοσφαιριστές. Άφησαν καλές εντυπώσεις και είχαν στα δοκιμαστικά σημειώσει από τους καλύτερους χρόνους. Ήσαν οι Κουτρουμπίνας, Νικολακόπουλος, Βαγγελάτος.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr