background img
banner
banner

Παρουσία πλήθους ανθρώπων που αγαπούν το σκάκι!

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σε μία όμορφη εκδήλωση, παρουσία πολλών νέων παιδιών και ανθρώπων που αγαπούν το σκάκι, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Σκακιστικής Ακαδημίας Α.Σ.Ο.Α. Αιγιαλείας, το μεσημέρι της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, στο κατάστημα Vostizza Psitocafe στα Ψηλά Αλώνια στο Αίγιο.

Την πίτα του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Αιγίου ευλόγησε ο προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Φανερωμένης Αιγίου πατήρ Αθανάσιος Λιακόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε καλές επιδόσεις στους μικρούς εκπαιδευόμενους και ο Όμιλος να φέρνει στην Αιγιάλεια πολλές και μεγάλες επιτυχίες!

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, η πρόεδρος της Α.Σ.Ο.Α. Κατερίνα Μερτίκα και μιλώντας στους παρευρισκόμενους που πραγματικά κατέκλυσαν τον χώρο του καταστήματος, δήλωσε: “Είναι μία ημέρα χαράς για τον Σύλλογό μας η σημερινή εκδήλωση. Η παρουσία σας, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι τμηματικά, “ανεβαίνουμε” δυναμικά στην πολιτιστική και αθλητική κλίμακα της περιοχής, προσφέροντας ταυτόχρονα διακρίσεις, αθλητικό ήθος αλλά και νέους αξιόλογους σκακιστές”. Επίσης, η πρόεδρος κάλεσε τους μαθητές κάθε ηλικίας να συνεχίσουν να είναι μελετηροί και τακτικοί με τα μαθήματά τους, να βρίσκονται κοντά στην θρησκευτική πίστη και να επιδιώκουν την τακτικότητα, η οποία όπως είπε, είναι η βάση της μόρφωσης και της σωστής παιδείας που πρέπει να λαμβάνει κάθε μαθητής της νέας γενιάς ώστε να καλυτερεύει και να είναι αποδοτικότερος στο μέλλον.

Ικανοποιημένος ο προπονητής από τους ταλαντούχους μαθητές του

Ο προπονητής Νίκος Νικολακόπουλος απ’ την πλευρά του και αφού ευχαρίστησε τους γονείς των μαθητών της Σχολής για την υπομονή και τον καθημερινό τους αγώνα για την ολοκληρωμένη μόρφωση των παιδιών τους σε κάθε επίπεδο, δήλωσε ευγνώμων για τη στήριξη, λέγοντας: “Είστε για εμάς, φίλοι και υποστηρικτές του συλλόγου και οι πραγματικοί λόγοι να παίρνουμε την ώθηση που απαιτείται για να συνεχίζουμε δυναμικά και με πείσμα να κατακτούμε επιτυχίες και να σημειώνουμε διακρίσεις. Γενικά δεν είμαστε πολύ… γνωστοί στην Αιγιάλεια, αλλά μετά τις συνεχόμενες διακρίσεις των μαθητών μας, τώρα πλέον μας μαθαίνουν όλο και περισσότεροι…”. Ο κ. Νικολακόπουλος στο τέλος των δηλώσεων του αναφέρθηκε στις διακρίσεις που έχουν πετύχει ορισμένοι μαθητές της Σχολής σημειώνοντας ότι το μυστικό της επιτυχίας τους, είναι η συνεχής στήριξη από τους γονείς τους, ενώ υποσχέθηκε ως προπονητής πολλές και ποικίλες σκακιστικές επιτυχίες στο εγγύς μέλλον, από τους ταλαντούχους όπως ανέφερε, μαθητές του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός του π. Αθανάσιου Λιακόπουλου, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Ελευθεριώτης, η αντιδήμαρχος Μαρία Αγγελοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Αρίστος Τηλιγάδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας Αθηνά Σκανδάμη, η κοινοτική σύμβουλος Αιγίου Ελευθερία Μαρνέλη κ.ά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr