background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Από δυο γήπεδα κρίνεται η πρώτη 4άδα

ΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ PLAY OFF ΣΤΟΝ 2o ΟΜΙΛΟ

Πέντε ομάδες δεν χωρούν στην 4άδα των play off. Περιμένουμε έτσι το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, για να γνωρίσουμε ποιος θα συμπληρώσει τις δυο ομάδες που έχουν από τώρα κερδίσει τις δυο θέσεις.

Είναι ο πρωτοπόρος Αρης Πατρών που έχει από καιρό καπαρώσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας και ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου.
Οι δυο αυτές ομάδες παίζουν μεταξύ τους στα Προσφυγικά.

Ο Κεραυνός που στον α΄ γύρο είχε νικήσει 3-1 τον Αρη υποχρεώνοντάς τον στην μοναδική του ήττα, έχει εξασφαλιστεί στα play off, ανεξάρτητα με τα άλλα αποτελέσματα που θα έχουμε το ερχόμενο Σάββατο.

Σε δυο παιχνίδια οι κόποι μιας χρονιάς

Ο λόγος που ο Κεραυνός δεν ανησυχεί για το τι μέλλει προκύψει στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, είναι γιατί θα αναμετρηθούν μαζί οι θέσεις 3 και 4.
Συγκεκριμένα στο Προάστειο η γηπεδούχος (4η) Νίκη μετά την ήττα που γνώρισε από τον Κεραυνό, είναι τώρα υποχρεωμένη να κερδίσει τον (3ο) ΑΠΣ Πάτραι, για να καλύψει την περίπτωση που η Αιγείρα / Ακράτα πάρει αποτέλεσμα στα Προσφυγικά από τον Εθνικό.

Καταδικαστική θα είναι η ήττα για την Αιγείρα / Ακράτα

Τα ρέστα της θα παίξει το Σάββατο στις 16:00 στα Προσφυγικά η Αιγείρα / Ακράτα. Μπορεί από τον γηπεδούχο Εθνικό Πατρών να έχει πια εκλείψει η συμμετοχή του στην πρώτη 4άδα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα χαριστεί στην ομάδα του Φίλιππου Σχοινά.

Με νίκη η Αιγείρα / Ακράτα σιγουρεύεται στα play off

Αν πάρουμε το σενάριο νίκης της Αιγείρας / Ακράτας σε βάρος του Εθνικού, σε αυτή την περίπτωση θα έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Θα είναι ωφελημένη με οποιοδήποτε αποτέλεσμα από το ντέρμπι Νίκη Προαστείου – Πάτραι. Αν κερδίσει η Νίκη θα προσπεράσει το Πάτραι, αν κερδίσει το Πάτραι, θα προσπεράσει την ομάδα του Προαστείου. Αν στο γήπεδο Προαστείου έχουμε ισοπαλία, θα προσπεράσει τη Νίκη.

Στο σενάριο που η Αιγείρα / Ακράτα τελειώσει ισόπαλη με τον Εθνικό στο γήπεδο Προσφυγικών, τότε θα χρειαστεί οπωσδήποτε τη νίκη του ΑΠΣ Πάτραι, γιατί οι τυχόν ισοπαλίες στα δυο ντέρμπι θα φέρουν την Αιγείρα / Ακράτα ισόβαθμη με τη Νίκη και η ομάδα του Προαστείου υπερέχει στα γκολ από τα μεταξύ τους παιχνίδια. Είχε κερδίσει 3-1 στο Προάστειο, είχε χάσει 2-3 στην Ακράτα.

Εκκίνηση των αγώνων στις 16:00 και στις 19:30 Αρης – Κεραυνός

Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί στις 16:00. Εξαίρεση αποτελεί το παιχνίδι στα Προσφυγικά ανάμεσα σε Αρη και Κεραυνό, με τους δυο αντιπάλους να έχουν εξασφαλιστεί στην πρώτη 4άδα.

Έχουν κριθεί οι θέσεις play off στον 1ο όμιλο

Αντίθετα με τον όμιλο της περιοχής μας, στον όμιλο Πάτρας – Αχαγιάς έχουν από τώρα καπαρωθεί οι 4 πρώτες θέσεις, απλά οι πρωτοπόροι θα παίξουν για να βελτιώσουν την τελική βαθμολογία τους, που θα παίξει ρόλο στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν.

Εκτός play off έμεινε οριστικά η Αχαϊκή ύστερα από την ήττα που γνώρισε από τον Ατρόμητο Π.

Η βαθμολογική ακολουθία πριν το φινάλε στον 1ο όμιλο είναι: Ατρόμητος 54β., Πανμοβριακός 48β., Θύελλα 46β., Διαγόρας Βραχνεΐκων 44β.

Στα 23 γκολ Αγγελής και Σπανός

Από 23 γκολ μετρούν ο Σπανός του Αρη και ο Αγγελής του Κεραυνού.
Στην τελευταία αναμέτρηση των ομάδων τους το ερχόμενο Σάββατο, θα έχουν και τη δική τους ευκαιρία να αναμετρηθούν για το ποιος θα κερδίσει το …χρυσό παπούτσι, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι σκόρερς στον 2ο όμιλο

23 γκολ Αγγελής Κεραυνός
23 γκολ Σπανός Αρης
21 γκολ Αντωνόπουλος Νίκη Πρ.
18 γκολ Αποσκίτης Πήγασος
17 γκολ Σουγλέρης Πάτραι
12 γκολ Μητρόπουλος Αρης
10 γκολ Γαβριήλ Πάτραι
8 γκολ Κατσιούρας Αετός Ρίου
8 γκολ Παπαδημητρακόπουλος Πήγασος
8 γκολ Παπαγεωργίου Αχαϊκός
7 γκολ Ροδόπουλος Αιγ./Ακράτα
7 γκολ Φλωρόπουλος Κεραυνός


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr