background img
banner
banner

Και μηνυτήρια αναφορά για τον… μίνι σκουπιδότοπο της Ελίκης

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Σκληραίνει τη στάση της η δημοτική αρχή απέναντι στους ασυνείδητους πολίτες που ρυπαίνουν το περιβάλλον, λειτουργώντας εις βάρος της κοινωνίας. Εκτός από την επιβολή των προστίμων στους υπαίτιους για τον μικρό σκουπιδότοπο που εντοπίστηκε πριν λίγες ημέρες σε περιοχή της Ελίκης, θα κατατεθεί και μηνυτήρια αναφορά.

Υπενθυμίζεται ότι τα άτομα στα οποία ανήκουν τα αντικείμενα που εναποτέθηκαν στο σημείο, είναι πλέον γνωστά, αφού άφησαν τα «ίχνη» τους με επίσημα έγγραφα ακόμη και με φωτογραφίες τους.

Όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Καραΐσκος, ΄΄έχει προχωρήσει η διαδικασία για την επιβολή προστίμου στους υπεύθυνους, θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα προσαρμογής, καθώς είμαστε ακόμα στον παλιό κανονισμό. Θα γίνουν όλα όσα προβλέπονται. Μάλιστα θα κατατεθεί και μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα γι’ αυτή την υπόθεση΄΄.

Και συμπλήρωσε ο αντιδήμαρχος: ΄΄Δεν έχουμε απολύτως καμία εμπάθεια με κανέναν δημότη, απλά πιστεύω ότι αυτή η ενέργεια θα λειτουργήσει και ως παραδειγματισμός στο μέλλον για κάποιους που μπορεί να έχουν ανάλογες συμπεριφορές. Γίνεται μία τεράστια προσπάθεια καλυτέρευσης της καθημερινότητας του πολίτη σε κάθε επίπεδο και πρέπει και οφείλουμε όλοι μας, να κατανοήσουμε τις συνθήκες και να γινόμαστε υπεύθυνοι και πιο συνεπείς σε κάποια πράγματα΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr