background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – PLAY OUT: Αρκεί ένας βαθμός στην Αιγείρα / Ακράτα

ΓΙΑ ΕΞΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Πολλά παίζονται στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ παραμονής. Τα πράγματα έχουν φτάσει στο τέλος τους, γεγονός που σε αρκετές έδρες συναντούν οι φιλοξενούμενοι σκληρή αντιμετώπιση, εχθρικό κλίμα, κάποιες φορές τρομοκρατία και απειλές.

Αυτό το σενάριο θα …παίξει και στην τελευταία αγωνιστική και ευτυχώς για την Αιγείρα / Ακράτα που αγωνίζεται στην έδρα της με την ήδη υποβιβασμένη Δόξα Παραλίας, αφού σαν φιλοξενούμενη σε αυτή την σειρά αγώνων, συνάντησε πολλά …στραβά.

Ξενοιάζει και με ισοπαλία η Αιγείρα / Ακράτα

Με 24 βαθμούς στο ενεργητικό της η Αιγείρα / Ακράτα στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να χρειαστεί έναν βαθμό.
Αυτό θα επιχειρήσει για να σιγουρέψει την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ σε άλλα παιχνίδια τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Τρεις ισόβαθμοι στους 22 βαθμούς

Τα τρια σωματεία που ακολουθούν την Αιγείρα / Ακράτα έχουν την κοινή βαθμολογία των 22 πόντων.

Δεν μπορούν να αισθάνονται εφησυχασμένοι, αφού ακολουθούν κάτω από την κόκκινη γραμμή και στο γκρουπ του υποβιβασμού δυο σωματεία, που απειλούν.

Είναι με 21 βαθμούς τα Ροϊτικα και πάνε στην Αβυθο να αντιμετωπίσουν την Θύελλα Αιγίου που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, έχει απουσίες, θα παίξει όμως όπως πάντα για την ιστορία της και για την ίδια φιλοσοφία που ακολουθεί από την ίδρυσή της.

Τα Ροΐτικα θα επιδιώξουν αποκλειστικά τη νίκη, για να «καβαλήσουν» μια από τις τρεις ομάδες που έχουν 22 βαθμούς και δεν πάρουν τρίποντο.

Πίσω από τα Ροΐτικα είναι ο Αχαϊκός, που θα υποδεχτεί την Δόξα Νιφορεΐκων η οποία έχει 25 βαθμούς και δεν θα χρειαστεί άλλον.

Ο Αχαϊκός επίσης εύχεται ότι και τα Ροΐτικα, δηλαδή να μην πάρει νίκη κάποιο από τα σωματεία με 22 βαθμούς.

Επίσης υπάρχουν πιθανότητες για μεταξύ τους ισοβαθμίες και σε αυτή την περίπτωση θα μετρήσουν τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Όλα τα παιχνίδια Σάββατο με κοινή ώρα έναρξης 17:00

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον που βρίσκεται σε αρκετές συναντήσεις, έδωσε την αφορμή -και εφ’ όσον υπάρχει δυνατότητα- στην ΕΠΣ Αχαΐας να θέσει την ίδια ώρα στο ξεκίνημα όλων των αγώνων.

Χαρακτηριστικό στο φινάλε των play out, είναι ότι όλες οι ομάδες της περιοχής μας θα αγωνιστούν στις έδρες τους.

Εκτός από τα παιχνίδια Αιγείρα / Ακράτα – Δόξα Παραλίας και Θύελλα Αιγίου – Ροΐτικα, η ΑΕ Καλαβρύτων θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Πάτρας, σε ένα παιχνίδι περισσότερο φιλικού χαρακτήρα, αφού οι δυο αντίπαλοι έχουν και μαθηματικά υποβιβαστεί στην Β΄ κατηγορία.

Η 8η αγωνιστική

Σάββατο 27/04 -17:00
Αιγ./Ακράτα-Δόξα Παρ.
Καλάβρυτα-Αναγέννηση Π.
Θύελλα Αιγίου-Ροΐτικα
Εθνικός-Αστέρας Τσουκ.
Αετός Ρίου-Αχαιός
Πήγασος-Ατρόμητος Λ.
Αχαϊκός-Δόξα Νιφ.
Δαβουρλής-Αχαϊκή


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr