background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η ΑΕ Αιγίου νίκησε την Αρόη και παίζει play off

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΟΙ ΚΑΜΑΡΕΣ 1-0 ΣΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ

Χαμόγελα και πίκρες μοίρασε η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο. Ο Αστέρας Λεοντίου όπως αναμενόταν νίκησε τον ουραγό Αίαντα Π. (6-1) και στέφθηκε πρωταθλητής. Οι τέσσερις που θα παίξουν για μια ακόμα θέση στα μπαράζ ανόδου είναι:

Ο Αχιλλέας Καμαρών που επικράτησε δύσκολα 1-0 στην Τέμενη του Αστέρα με το γκολ του Μπούρδου στο 34΄, ενώ θα είχε ξεπεράσει το άγχος αν ευστοχούσε στο πέναλτι ο Ραμαντάνης στο 68΄, αλλά αποκρούστηκε από τον Μακρυγιαννάκη.

Ο Ηρακλής Π. παρέμεινε ισόβαθμος με τον Αχιλλέα Καμαρών στους 54 βαθμούς. Το γρήγορο γκολ στο 3΄ με σκόρερ τον Ανδρέου έδωσε τη νίκη στον Ηρακλή.

Η ΑΕ Αιγίου βρέθηκε πίσω στο σκορ από την ΑΕ Αρόης, έχοντας όμως διάρκεια με καλή απόδοση και επιθετικό ποδόσφαιρο πήρε μια σπουδαία νίκη που της δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί να διεκδικήσει και αυτή την 2η θέση της ανόδου.

Ο Μπάσα άνοιξε και έκλεισε το σκορ για το Προσφυγικό σωματείο, ενώ ενδιάμεσα σκόραραν Δαλιάνης και Σάντρι Αϊντίν.

Επίσης η Πάτρα 2005 θα αγωνιστεί στα play off αφού η ισοπαλία χωρίς τέρματα την κράτησε στο κόλπο, αντίθετα με τον Φοίνικα / Ζήρια που έμεινε εκτός μπαράζ στην 6η θέση.

Δεν τα κατάφερε ο Απόλλων Αιγίου

Με νίκη ο Απόλλων Αιγίου θα βρισκόταν εκτός μπαράζ παραμονής, όμως αν και προηγήθηκε σε βάρος του Πανιώνιου / Αχιλλέα με το γκολ του Μητσόπουλου από το 7΄ και είχε ένα πολύ καλό α΄ ημίχρονο, δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι του και δέχτηκε την ήττα 1-4 από τους γηπεδούχους που στα τελευταία 20 λεπτά έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

Η Αβυθος ήθελε τη νίκη και την πήρε 1-0 από τους Πετεινούς με το γκολ του Ευθυμίου στο φινάλε του α΄ ημιχρόνου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr