background img
banner
banner

Πλήθος κόσμου στο Δικαστικό Μέγαρο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ  ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Πλήθος κόσμου βρίσκεται συγκεντρωμένο από το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου, καθώς για σήμερα έχει οριστεί η δίκη του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου που έχει μηνυθεί από πέντε άτομα, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της δημόσιας υποκίνησης βίας και κατάχρησης του εκκλησιαστικού του αξιώματος, για ανάρτησή του σε σκληρό ύφος, σχετικά με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια.

Στο Μέγαρο της οδού Κορίνθου κατέφθασαν με λεωφορεία οργανώσεις αντιεξουσιαστών από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή που έχουν αναρτήσει πανό και φωνάζουν συνθήματα εναντίον του Μητροπολίτη. Στο εσωτερικό του κτιρίου έχουν συγκεντρωθεί κληρικοί και λαϊκοί υπερασπιστές του Μητροπολίτη. Ο ίδιος ο «κατηγορούμενος» προσήλθε πριν από λίγο, ενώ σε λίγα λεπτά εκδικάζεται η υπόθεση που στο πινάκιο έχει το νούμερο 26.

Την ίδια ώρα, ισχυρή είναι η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ανδρών Ο.Π.Κ.Ε. και ΜΑΤ στο Δικαστικό Μέγαρο, που προσπαθούν να αποκόψουν τις δύο πλευρές, ώστε να μην δημιουργηθούν επεισόδια. Αν και προς στιγμήν τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα να σπάσει μία τζαμαρία, επανήλθε η τάξη…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr