background img
banner
banner

Κατάθεση Δικαιολογητικών από τους Απόφοιτους Λυκείου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ”

Ξεκινούν οι διαδικασίες υποβολής κατάθεσης των δικαιολογητικών για την καταβολή της ετήσιας υποτροφίας που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Κωνσταντίνου Σταματακόπουλου, μαθητή της Β΄ Λυκείου, που απεβίωσε πρόωρα σε τροχαίο ατύχημα στις 6 Μαΐου 2010, στην οποία συμμετέχουν η τοπική εκκλησία, σύλλογοι και φορείς των Σελιανιτίκων.

Υποψήφιοι δικαιούχοι της υποτροφίας είναι απόφοιτοι Λυκείου μέσα στο έτος 2018, οι οποίοι έχουν τη μόνιμη κατοικία τους στην τοπική κοινότητα Σελιανιτίκων για τουλάχιστον δύο χρόνια και εισέρχονται σε Πανεπιστημιακές ή Τεχνολογικές Σχολές, λαμβάνοντας τον υψηλότερο αριθμό μορίων μεταξύ των υπόλοιπων συνυποψήφιων τους.

Η επιλογή του επικρατέστερου υποψηφίου, βάσει των παραπάνω αντικειμενικών κριτηρίων, θα γίνει από την συσταθείσα για το λόγο αυτό επιτροπή, μέλη της οποίας προέρχονται από τους συμμετέχοντες τοπικούς συλλόγους και φορείς.

Σχετικές πληροφορίες παρέχονται στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Σελιανιτίκων ή/και στο τηλέφωνο 26910 73121.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr