background img
banner
banner

Ζητείται μισθωτής για το Τουριστικό Βαλιμιτίκων!

Η ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 Μετά από αρκετούς μήνες παύσης λειτουργίας, που είχε ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη μείωση επισκέψεων στην παραλία Βαλιμιτίκων αυτό το καλοκαίρι, ήρθε η στιγμή να ξανανοίξει τις πύλες του, το Τουριστικό Περίπτερο Βαλιμιτίκων. Για την προσεχή Δευτέρα 1η Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η διενέργεια ανοιχτής δημοπρασίας με σκοπό την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση του ακινήτου, το οποίο θα λειτουργήσει αποκλειστικά και μόνο ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το δημοτικό ακίνητο, που σχεδόν εδώ και τριάντα χρόνια έχει συνδέσει την λειτουργία του με την παραλία Βαλιμιτίκων, προσελκύοντας πλήθος κόσμου κάθε καλοκαίρι στον όμορφο εξωτερικό χώρο του, αλλά και το χειμώνα στο εσωτερικό του, παρέμεινε κλειστό αυτό το καλοκαίρι λόγω λήξης της προηγούμενης σύμβασης, γεγονός που είχε άσχημες επιπτώσεις για το χωριό. ΄΄Είναι γεγονός ότι το φετινό καλοκαίρι η παραλία μας παρουσίασε περιορισμένη επισκεψιμότητα εξαιτίας της μη λειτουργίας του Τουριστικού Περιπτέρου. Ευελπιστούμε ότι θα βρεθεί ο ενδιαφερόμενος για την αξιοποίηση και επαναλειτουργία του΄΄, επισήμανε στo Protionline.gr ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαλιμιτίκων Αργύρης Παπαχριστόπουλος.

Πλήρεις εγκαταστάσεις

Σημειώνεται ότι το Τουριστικό που κοσμεί την παραλία Βαλιμιτίκων, είναι ισόγειο και έχει συνολικό εμβαδόν 150τ.μ. με ακάλυπτη έκταση νότια και βόρεια του κτίσματος εμβαδού 1.575τ.μ. Διαθέτει δε πλήρεις εγκαταστάσεις για την λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετερία, σνακ μπαρ, εστιατόριο, κ.λπ.) και την εξυπηρέτηση των θαμώνων.

Η μίσθωση του ακινήτου θα διαρκέσει τρία χρόνια, με δικαίωμα παράτασης για δύο χρόνια ακόμη συναινούντων και των δύο μερών, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, υποχρεούμενου του μισθωτή με τη λήξη του μισθώματος να παραδώσει το ακίνητο χωρίς καμία ειδοποίηση εκ μέρους του δήμου.

Η δημοπρασία θα είναι φανερή, προφορική, πλειοδοτική και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου Αιγιαλείας, ενώπιον της Επιτροπής εκποίησης ή εκμίσθωσης ακινήτων και πραγμάτων του Δήμου Αιγιαλείας, την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου από τις 12:00 έως τη 1:00 το μεσημέρι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr