background img
banner
banner

“Παράσταση για ένα ρόλο” από την Ακράτα (83-43)

ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥ ΗΤΤΑ

Η Ακράτα νίκησε πολύ εύκολα τον Κεραυνό Αιγίου με 83-43 στο κλειστό γυμναστήριο “Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος” κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το 2018, ελπίζοντας να συνεχίσει νικηφόρα και με την έλευση του νέου χρόνου.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πλέον αρνητικό πρόσημο (5 νίκες – 5 ήττες) ενώ ο Κεραυνός έπεσε στο 4-6 μετά τη 10η αγωνιστική.

Το παιχνίδι δεν αντέχει στην παραμικρή κριτική παρά το γεγονός ότι στο 6΄ το σκορ ήταν 9-8 με τον Κεραυνό να έχει ξεκινήσει μάλιστα με ένα σερί 6-0 στο 4ο λεπτό. Από εκεί και πέρα όμως η Ακράτα “πάτησε το γκάζι” και εξαφανίστηκε. Με τον Γκιζόγιαννη να κάνει ότι θέλει μέσα στη ρακέτα και με πολύ καλό και τον Γκόβα, προηγήθηκε 44-20 στο ημίχρονο και στην επανάληψη η διαφορά συνεχώς ανέβαινε, για να φτάσει με τη λήξη στους 40 πόντους.

Ο Κεραυνός έπαιξε χωρίς τον Λυμπερέα ενώ αγωνίστηκαν τελικά οι Αγγελόπουλος, Μούκας που αντιμετωπίζουν προβλήματα, με τον Μούκα πάντως να αποσύρεται στην τρίτη περίοδο, όπως και ο Μπεκρής που υπέστη διάστρεμμα. “ Εμείς ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε σε μια πολύ δυνατή ομάδα – ειδικά στην έδρα της – αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα, οπότε δεν μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και βλέπουμε μπροστά” είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Κεραυνού, Θανάσης Λιόνας.

Συνέχεια στο πρωτάθλημα το 2019

Το πρωτάθλημα πλέον θα συνεχιστεί του… χρόνου με τον Κεραυνό να υποδέχεται το πανίσχυρο Αιγάλεω και την Ακράτα να δοκιμάζεται στη Ν. Φιλαδέλφεια με τον επίσης πολύ ισχυρό Ιωνικό (13/1/2019). Μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου το πρόγραμμα για τις δύο ομάδες έχει ως εξής:

  • 11η αγωνιστική: Ιωνικός Ν.Φ. – Ακράτα, Κεραυνός – Αιγάλεω.
  • 12η αγωνιστική: Ακράτα – Λέοντας Λεχαίου, ΝΕΟ Ληξουρίου – Κεραυνός.
  • 13η αγωνιστική: ΑΣ Πέρα – Ακράτα, Κεραυνός – Ηλυσιακός.
  • ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-10, 44-20, 66-33, 83-43.
  • ΑΚΡΑΤΑ (Βουρνάς): Γκόβας 15(3), Ονάσογλου 2, Βεσκούκης 10(2), Γκιζόγιαννης 28(1), Σίνης 8, Τσιακμάς 9(1), Θανόπουλος, Γιοβάς 3(1), Μαλλής, Αμβράζης 8.
  • ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Λιόνας): Αγγελόπουλος 9(1), Μπεκρής 11, Μούκας 5, Κουκουλομμάτης 8(2), Τζελέπης 2, Σένα 3(1), Κάντας 2, Μπιτσάκος 2, Ράπτης, Οικονομίδης 1.

Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr