background img
banner
banner

Τα φιλικά δείχνουν τον δρόμο στους προπονητές

ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΝ’ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Θα πάρουν …φωτιά τα γήπεδα της Αχαΐας στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αφού έχουμε προγραμματισμένα φιλικά από την Ανατολική Αιγιάλεια μέχρι την Αχαγιά κι ακόμα πιο πέρα, αφού η Αιγείρα / Ακράτα θα δώσει το πρώτο της φιλικό στο Δερβένι με τον τοπικό Αστέρα.
Οι αντίπαλοι των φιλικών εκπροσωπούν κυρίως την Α΄ κατηγορία, σε λίγες περιπτώσεις την Γ΄ Εθνική, καθόλου όμως Β΄ και Γ΄ κατηγορία, που καλά – καλά δεν έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες τους.
Σε δράση οι 4 ομάδες της περιοχής μας που φέτος θα συμμετέχουν στην Α΄ κατηγορία. Αύριο Σάββατο θα παίξει στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου στις 6 το απόγευμα η Θύελλα Αιγίου και Αστέρας Δερβενίου – Αιγείρα / Ακράτα (18:00), αντίθετα για την Κυριακή είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι: Παναιγιάλειος – ΑΕ Καλαβρύτων (18:30).

Παναιγιάλειος – ΑΕ Καλαβρύτων

Λελούδας: ‘‘Τα φιλικά θα βοηθήσουν πολύ στις δοκιμές που θα γίνουν’’

Πρώτο φιλικό για τον Παναιγιάλειο, με τον Μάκη Λελούδα να αναφέρεται στην μέχρι τώρα εξέλιξη της προετοιμασίας:
«Είναι αρκετά νωρίς για τελικά συμπεράσματα. Το θετικό είναι ότι με τον Αλέξη (Σπυρόπουλο) είμαστε ευχαριστημένοι με την οργάνωση, η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά, χωρίς τραυματισμούς. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, οπότε θα χρειαστεί απ’ όλους μας λίγη υπομονή και μια πίστωση χρόνου για να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις. Τα φιλικά θα βοηθήσουν πολύ στις δοκιμές που θα γίνουν, περιμένουμε και τον κόσμο να ενθαρρύνει αυτή την προσπάθεια.»

Κωστής Βλάχος: «Ταχεία εισαγωγή στο κλίμα της ομάδας»

Ο προπονητής των Καλαβρύτων Κωστής Βλάχος, μας μίλησε για την προετοιμασία της Α.Ε.Κ., καθώς και για το πρώτο φιλικό που δίνει η ομάδα του με τον Παναιγιάλειο.
«Μέχρι τώρα βρισκόμαστε σε καλύτερο επίπεδο από την αντίστοιχη περυσινή προετοιμασία.
Αυτό οφείλεται στην ομοιογένεια που έχουμε αποκτήσει, αλλά και για τον γρήγορο εγκλιματισμό των ποδοσφαιριστών που ήρθαν να προστεθούν στο ρόστερ μας. Συμπληρώνω τρία χρόνια στην ομάδα με το θετικό σ’ αυτή την περίπτωση ότι οι παίκτες πολλές φορές ξέρουν εκ των προτέρων τι ζητάω.
Προχωράμε την προετοιμασία χωρίς να έχουμε ακόμα 100% στελεχώσει το ρόστερ μας, αφού παρουσιάζονται κάποιες απουσίες με τις επαγγελματικές ασχολίες των παιδιών.
Έχουμε περάσει στο πρώτο κομμάτι τακτικής προσέγγισης και θα δώσουμε τις πρώτες μας …εξετάσεις απέναντι στην πλέον ιστορική ομάδα της κατηγορίας.
Ευχή μου είναι, να βαδίσει το γρηγορότερο ο Παναιγιάλειος στα μονοπάτια των Εθνικών κατηγοριών, εκεί όπου πραγματικά ανήκει.»

Και ο Τσακιρίδης στο Στάδιο

Ένας πολύ γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στον Αιγιώτικο Σύλλογο, παρακολουθεί τις τελευταίες μέρες τις προπονήσεις. Πρόκειται για τον Βασίλη Τσακιρίδη, ο οποίος είναι υπεύθυνος τύπου στην ομάδα του Πιερικού Κατερίνης και ήταν αυτός που είχε προγραμματίσει πριν 3 χρόνια το φιλικό με τον Παναιγιάλειο. Δάσκαλος στο επάγγελμα και φίλος του συνάδελφου Θανάση Σταθακόπουλου, αφού η σύζυγος του Βασίλη κατάγεται από την περιοχή μας και παραθερίζουν στα Σελιανίτικα.
Ο Τσακιρίδης έχει φυσικά αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τον Δημήτρη Οικονομόπουλο, τον αγαπούν ποδοσφαιριστές και διοικούντες, αφού φρόντιζε πάντα να κάνει το τραπέζι στους «μελανόλευκους» σε κάθε ταξίδι τους προς την Βόρειο Ελλάδα. Είχε μάλιστα εξυπηρετήσει αποστολές με προπονητή τον Νίκο Κουρμπανά, τον Σπύρο Μπαξεβάνο, τον Δημήτρη Σπανό και τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Ουκ ολίγες φορές δηλαδή είχε φροντίσει για τη σίτιση των «μελανόλευκων», έχοντας καλύψει σίγουρα όλα τα παιχνίδια με αντίπαλο τον Αιγινιακό. Φροντίζει με τον τρόπο του να συνεισφέρει στις ανάγκες του Αιγιώτικου Συλλόγου και από την πλευρά τους τον καλωσόρισαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης. Φωτογραφήθηκαν μαζί του οι Χρήστος Σωτηρόπουλος και Κώστας Δεληγιάννης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr