background img
banner
banner

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη στην ΕΛ.ΑΣ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί 18/9, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Γραφείου του Ιωάννη Μάκα, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, στους οποίους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους και παράλληλα τόνισε την ανάγκη διατήρησης αρμονικής και αγαστής συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της Ελληνικής Αστυνομίας. Παράλληλα, o κ. Περιφερειάρχης, ενημερώθηκε από τον Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη για αστυνομικά θέματα εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για: Τον χάρτη της εγκληματικότητας στη Δυτική Ελλάδα, επεμβάσεις και δράσεις για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, την βελτίωση των κτιριακών υποδομών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα.

Επιπλέον, ο κ. Περιφερειάρχης, ενημέρωσε τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τις ενέργειες που δρομολογούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για: Την άμεση ανανέωση του στόλου των υπηρεσιακών οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας στην Δυτική Ελλάδα, την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα, την ανάπτυξη στενής συνεργασίας για τη διαχείριση θεμάτων πολιτικής προστασίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr