background img
banner
banner

Στο τιμόνι του ΟΣΕ ο Κώστας Σπηλιόπουλος

Την ευθύνη για την ανασυγκρότηση του Οργανισμού Σιδηροδρόμων αναλαμβάνει και επίσημα πλέον ο Κώστας Σπηλιόπουλος, επιβεβαιώνοντας τις φήμες του τελευταίου διαστήματος.
Με θητεία στην ΕΡΓΟΣΕ ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, την περίοδο συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, ο Σπηλιόπουλος ανεβαίνει κατηγορία και αναλαμβάνει επίσης πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ.

Ο Αιγιαλέας πολιτικός μηχανικός, Κώστας Σπηλιόπουλος, διετέλεσε επί σειρά ετών βουλευτής του ΠΑΣΟΚ 1996-2012, έγινε υφυπουργός Άμυνας τον Ιούνιο 2011 επί διακυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου και ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας στις πρόσφατες εκλογές του Μαΐου, μια κάθοδος που ευνόησε τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, Νεκτάριο Φαρμάκη, να κερδίσει τις εκλογές.

Η ανάληψη της ηγεσίας του ΟΣΕ από τον Σπηλιόπουλο είναι μείζονος σημασίας για την περιοχή αφού στόχος του Αιγιαλέα πολιτικού είναι η επιτάχυνση των έργων στην περιοχή, όπως ηλεκτροκίνηση της διπλής σιδηροδρομικής γραμμής, αλλά και η μεγαλύτερη ανάδειξη της αξίας του Οδοντωτού, σήμα κατατεθέν της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων.
Βέβαια προτεραιότητα για τον τοπικό παράγοντα είναι το τρένο να έρθει πριν από τα Χριστούγεννα στο Αίγιο.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες και σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, θα προωθήσει το επόμενο διάστημα τη συγχώνευση του ΟΣΕ με την ΕΡΓΟΣΕ, προκειμένου η ενιαία εταιρία να γίνει πιο λειτουργική.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr