background img
banner
banner

«Από μηχανής θεός» ο πρόεδρος της Επιτροπής για τα αδέσποτα

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης των αδέσποτων του δήμου Αιγιαλείας Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, καθώς ακόμη δεν ανέλαβε καλά – καλά καθήκοντα και οι διαθέσεις του είναι εμφανείς. Αν και ακόμη δεν έχει συγκροτηθεί σχέδιο του δήμου και της πενταμελούς επιτροπής για την περίθαλψη των τραυματισμένων ζώων, εντούτοις ο ίδιος εθελοντικά ανέλαβε να μεταφέρει τραυματισμένο ζώο στην Πάτρα και αυτό δεν ήταν το μόνο… Αυτό αναγνωρίζεται και από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιάλειας που για πρώτη φορά βλέπει τον πρόεδρο της πενταμελούς επιτροπής να αγωνιά και να συμπεριφέρεται σαν ενεργό μέλος του Συλλόγου, γεγονός που γεννά προσδοκίες ότι θα υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις από την σημερινή δημοτική αρχή πάνω στο μείζον θέμα των αδέσποτων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου ΄΄σε ό,τι αφορά το σκυλάκι που χτυπήθηκε προχθές από αυτοκίνητο στο σχολείο στα Σταφιδάλωνα, αφού δεν βρέθηκε κάποιος εθελοντής να το μεταφέρει στην γιατρό μας στην Πάτρα, ενημερώσαμε το πρωί τον πρόεδρο της πενταμελούς επιτροπής του Δήμου για την διαχείριση των αδέσποτων, Γιώργο Φραγκονικολοπουλο και προς τιμή του, πήγε ο ίδιος και πήρε το σκυλάκι και το πήγε Πάτρα στην γιατρό. Και αυτό το έκανε ανθρώπινα, αφού ο Δήμος δεν έχει δυνατότητα ακόμα να διαχειριστεί τέτοια περιστατικά.
Το σκυλάκι έχει κάποια κάκωση στη σπονδυλική στήλη και στην λεκάνη και χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή και περιορισμό στις κινήσεις για να δούμε αν θα επανέλθει η κίνηση, τώρα δεν μπορεί να περπατήσει καθόλου αφού τα πίσω πόδια του είναι εντελώς παράλυτα, ελπίζουμε προσωρινά. Το αμέσως επόμενο πρόβλημα ήταν το πού θα πάει αυτό το σκυλί για να γίνει σωστά η νοσηλεία του. Και σε αυτό ο κ. Φραγκονικολόπουλος έδωσε την λύση. Πήρε τον σκύλο σπίτι του για να τον φροντίσει’’!

Σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο

΄΄Όλα αυτά για μας, τον Φιλοζωικό Σύλλογο, που τόσα χρόνια παλεύει με τον Δήμο να βρει έναν άνθρωπο υπεύθυνο που θα ενδιαφερθεί σοβαρά με το πρόβλημα των αδέσποτων, που έχει πέσει μόνο στις δικές μας πλάτες, μόνο αισιόδοξους και χαρούμενους μπορεί να μας κάνει. Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο περιστατικό, μετά το σκυλάκι της πλατείας που ο κ. Φραγκονικολόπουλος έτρεξε πάλι ο ίδιος να βοηθήσει και από την ημέρα που ανέλαβε, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία΄΄, αναφέρει ο Σύλλογος και συνεχίζει: ΄΄Μπορεί αυτό να ακούγεται αυτονόητο αλλά δεν είναι. Τόσα χρόνια, έχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές που ήταν σ αυτή τη θέση, αλλά το κοινό χαρακτηριστικό τους ήταν ότι έδειχναν αδιαφορία και ανευθυνότητα. Λόγια και υποσχέσεις που έμειναν στα λόγια. Ο Γιώργος Φραγκονικολοπουλος αποδεικνύει με τη στάση του από την πρώτη μέρα ότι είναι σ αυτή τη θέση γιατί νοιάζεται πραγματικά να βοηθήσει στο μεγάλο αυτό πρόβλημα, και όχι για να προβληθεί ο ίδιος΄΄.

Τα καλά πάντως πρέπει να λέγονται…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr