background img
banner
banner

Τίμησαν τον “στρατηγό” Μίμη Δομάζο | ΦΩΤΟ

Η Σελέστε, οι βετεράνοι της Παναχαϊκής και ο Δήμος Πατρέων συμμετείχαν την Δευτέρα (2/12) στις Εκδηλώσεις Τιμής για τον Στρατηγό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, Μίμη Δομάζο. Στο γήπεδο της Αγυιάς σε ένα πολύ δυνατό φιλικό #EQUALGAME, με δυνατές μονομαχίες, έντονες συγκινήσεις, και πάνω απ΄ όλα με το Ήθος, το Φερ Πλευ, και την Ευγενή Άμιλλα των Βετεράνων-Παλαιμάχων, όλοι απέδωσαν το οφειλόμενο RESPECT, σε αυτόν τον Γίγαντα της Ελληνικής Ποδοσφαιρική Ιστορίας. Παράλληλα, προέβαλαν για άλλη μια φορά το σωτήριο μήνυμα του ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε Ζωή”, για την εθελοντική προσφορά Μυελού των Οστών.

Ο σπουδαίος άσσος αγωνίστηκε με τα χρώματα της Παναχαϊκής, δίπλα σε άλλους μεγάλους του πατρινού ποδοσφαίρου. Αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων οι: Πλιάτσικας, Μικές, Στραβοπόδης, Λεβεντάκος, Ζερδεβάς, Αργυρόπουλος, Ανδρούτσος, Γεωργόπουλος, Φωτεινάτος, Μητρόπουλος, Νικολόπουλος, Ζήκος, Δασκαλάκης, Ζέρβας, Βιλιάρδου, Σακελλαρόπουλος, Φίλιας, Δελαπόρτας, Κότσαλος, Κυριάκου, Πεκέζ, Ζέλιος, Πιερουτσάκος, Κατσαρός.

Για την ιστορία, στο αγωνιστικό κομμάτι η «Σελέστε» επικράτησε με 4-3 των παλαιμάχων της Παναχαϊκής.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Δήμος Πατρέων τίμησε και τους παλαίμαχους της Παναχαϊκής, στο πλαίσιο εκδήλωσης στην Αγορά Αργύρη, που έγινε προς τιμήν του Μίμη Δομάζου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr