background img
banner
banner

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον πατέρα του

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Πολύτιμη μονάδα στην καλοδουλεμένη «μηχανή» του Παναιγιάλειου ο Χρήστος Οικονόμου, ξεχωριστός κι αυτός στα εύκολα και τα δύσκολα της χρονιάς του πρωταθλητισμού, βάζει το δικό του στίγμα στο φινάλε του πρωταθλήματος. Προσωπικά πανηγυρίζει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Μοιράζει συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους συμπαίκτες που όλοι μαζί στάθηκαν πιστοί στην υπόσχεση του πρωταθλήματος και στον κόσμο.

Συγκινημένος ο Χρήστος Οικονόμου για την πρόσφατη και άδικη απώλεια του πατέρα του, κάνει ξεχωριστή μνεία και αφιέρωση στον άνθρωπο που ήταν πάντα δίπλα του να του συμπαρασταθεί.
«Είμαστε στο τέλος μια ποδοσφαιρικής χρονιάς έστω και έτσι, φτάσαμε στο στόχο που είχαμε από το καλοκαίρι θέσει σαν ομάδα. να βγούμε πρωταθλητές. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες, διοίκηση και κόσμο. Επίσης νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος με την προσωπική μου εξέλιξη με το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα (back2back) και να δικαιώνονται οι κόποι μου. Θέλω να το αφιερώσω στον άνθρωπο που ήταν μαζί μου και νιώθω πως πάντα θα είναι κι από εκεί ψηλά, τον πατέρα μου που προλάβαμε να πανηγυρίσουμε το περσινό μαζί και να του υποσχεθώ πως όλα τώρα αρχίζουν. Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα, αυτός μου δίνει δύναμη και θα τον κάνω περήφανο για πάντα!!!»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr