background img
banner
banner

ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Άτυπη ρεβάνς στα Καλάβρυτα η Θύελλα Αιγίου

ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΕ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πολλά τα προγραμματισμένα φιλικά των σωματείων της Α΄ κατηγορίας, τα οποία βρίσκονται σε αναμονή για ένα πρωτάθλημα με ιδιαίτερες δυσκολίες.
Αρκετά ενισχυμένες φέτος οι περισσότερες ομάδες από την περιοχή της Πάτρας, τίθενται θεωρητικά τουλάχιστον σε καλύτερη μοίρα, κάτι που θα πρέπει να αποδείξουν και στο γήπεδο στην πορεία του πρωταθλήματος.

Οι τρεις εκπρόσωποι της περιοχής μας στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία, δεν έχουν μέχρι στιγμής πραγματοποιήσει κάποια «χτυπητή» μεταγραφή, με περιορισμένο μπάτζετ συγκριτικά με άλλες χρονιές, έτσι κοιτάζουν να ενισχύσουν τις γραμμές που χρήζουν ανάγκης, προωθώντας νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες, αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα.
Περισσότερο η εικόνα αυτή εμφανίζεται στην Θύελλα Αιγίου, με τον προπονητή Κυριάκο Αθανασίου να εμπιστεύεται για μια ακόμα φορά τις μικρές ηλικίες, να προσφέρει ευκαιρίες και πολύτιμο αγωνιστικό χρόνο, για την ανάδειξη νέων ταλέντων, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Πάει Καλάβρυτα το Σάββατο η Θύελλα

Με διπλή προπόνηση σε γυμναστήριο και γήπεδο Πλαστήρα χθες Πέμπτη η Θύελλα Αιγίου, συνεχίζει την εντατική προετοιμασία της, προετοιμαζόμενη παράλληλα για το φιλικό του Σαββάτου στα Καλάβρυτα, με την τοπική Α.Ε.Κ.

Μέντους

Διαμαντόπουλος

Ο Μίλτος Ράμμος είχε ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο, κανονικά όμως θα ακολουθήσει την αποστολή της Θύελλας.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6:00 το απόγευμα, θα αποτελέσει μια άτυπη μεταξύ τους ρεβάνς ύστερα από το 1-1 στο γήπεδο Πλαστήρα, αλλά και μια ακόμα καλή ευκαιρία για μοντάρισμα στους δυο προπονητές.

Επιστρέφουν από σήμερα Διαμαντόπουλος,  Μέντους

Καλού κακού ο Κυριάκος Αθανασίου υποχρέωσε τους ποδοσφαιριστές Νίκο Διαμαντόπουλο και Χύσα Μέντους, να παραμείνουν μετά τις διακοπές σε 7ημερη …ξεκούραση, πριν προστεθούν στην προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα. Ένα αξιέπαινο προληπτικό μέτρο, που μπορεί να στοίχισε στην έλλειψη προετοιμασίας των δυο παικτών, από την άλλη όμως προφύλαξε την ασφάλεια των υπολοίπων.

Στη σχολή UEFA C Δ. Καραΐνδρος και Κ. Αθανασίου

Αθανασίου

Καραΐνδρος

Από την Θύελλα θα απουσιάσουν για το τελευταίο στάδιο και τις ανάγκες της σχολής UEFA C, οι Δημήτρης Καραΐνδρος και Κωνσταντίνος Αθανασίου.
Δικαιολογημένοι απόντες από τις υποχρεώσεις της ομάδας τους, θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν επιτυχώς τις εξετάσεις σε θεωρία και πράξη, για να παραλάβουν και το συγκεκριμένο προπονητικό δίπλωμα, το οποίο είναι απαραίτητο τουλάχιστον για την ανάληψη τεχνικής ηγεσίας στις Ακαδημίες.

Τα φιλικά του Σαββατοκύριακου στην περιοχή μας

Εκτός από το φιλικό ντέρμπι εκπροσώπων της περιοχής μας στην Α΄ κατηγορία, στην Ακράτα η τοπική ομάδα, υποδέχεται τον Φοίνικα / Ζήρια , στις Καμάρες ο Αχιλλέας την ΑΕ Αιγίου και στην Ροδιά ο Απόλλων Αιγίου που απέκτησε από την Ροδιά τον Κριστιάν Μετζάι, θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα / Ζήρια.
Χωρίς φιλικό η Φλόγα Ροδιάς, που ξεκινά τη δυναμική προετοιμασία από την ερχόμενη Δευτέρα με τον Γιώργο Αμασιάδη, έχοντας προετοιμάσει 4 μεταγραφικά αποκτήματα, που θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες

  • Σάββατο 29/08
  • Απόλλων Αιγίου – Φοίνικας / Ζήρια (18:30 Ροδιά)
  • ΑΕ Καλαβρύτων – Θύελλα Αιγίου (18:00 γήπεδο Καλαβρύτων)
  • Αιγείρα / Ακράτα – Άβυθος 2017 (18:00 γήπεδο Ακράτας)
  • Κυριακή 30/08
  • Αχιλλέας Καμαρών – ΑΕ Αιγίου (γήπεδο Καμαρών 18:00)

Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr