background img
banner
banner

Αγιασμός με πολλούς επώνυμους στον Αχιλλέα Καμαρών | ΦΩΤΟ

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΤΡΩΝ Κ. Κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Με το καλωσόρισμα του προέδρου του σωματείου Καμαρών Ανδρέα Νιγιάννη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, ξεκίνησε η τελετή Αγιασμού της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αχιλλέα, στο γήπεδο Καμαρών. Ο οικοδεσπότης ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την αποδοχή του καλέσματος και τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο για την τιμή να προσέλθει να ευλογήσει την ομάδα και όλους τους παριστάμενους. Δεν παρέλειψε να αναφέρει τα 60χρονα από την ίδρυση του Αχιλλέα, με την ευχή να δοθεί η ευχέρεια μιας μεγάλης εκδήλωσης για να γιορταστεί το γεγονός. Αποκάλυψε επίσης την ίδρυση του νέου χορευτικού τμήματος «Ζούμπα», που δίνει νέους προσανατολισμούς στο σωματείο.

Με τη σειρά του ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος ευχήθηκε σωματική και ψυχική υγεία, αφού η γυμνασία της ψυχής θα πρέπει να συνδυάζεται με αυτή του σώματος.
Ακολούθησαν οι ανταλλαγές δώρων, με τον Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο να προσφέρει στον πρόεδρο του Αχιλλέα την εικόνα του Αγίου Ανδρέα.

Σε άμεση ανταπόδοση κινήθηκε το ΔΣ του Αχιλλέα, δωρίζοντας με τη σειρά του φανέλα με το σήμα της ομάδας, στην οποία αναγραφόταν στην πλάτη Μητροπολίτης Χρυσόστομος. Επίσης ένα δώρο που εντυπωσίασε τον Μητροπολίτη ήταν η αγιογραφία του Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου την οποία φιλοτέχνησε με μεράκι η κ. Αλίκη Τσούτση.

Ευχαριστίες και ευχές από τους προσκεκλημένους

Ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε διπλά χαρούμενος για την παρουσία και την τιμή του πνευματικού καθοδηγητή Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο που ήρθε στις Καμάρες να ευλογήσει, ενώ παράλληλα εξήρε το φιλανθρωπικό του έργο. Συγχάρηκε παράλληλα τον πρόεδρο Ανδρέα Νιγιάννη, που σε μια δύσκολη εποχή κρατά όρθια την ομάδα με λίγες βοήθειες, καταναλώνοντας χρόνο και χρήμα.

Ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας έστειλε ένα διπλό μήνυμα για το τοπικό σωματείο. Πρώτα νους υγιής εν σώματι υγιή σε διαχρονική αξία και ακολούθως μέσω πανδημίας με αρκετές αλλαγές στη ζωή μας, ζούμε και πάμε μπροστά με δραστηριότητες.

Ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος με τη σειρά του τόνισε πως: «Σ’ αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο χρειαζόμαστε σύμπνοια να ξεφύγουμε από την κρίση, η υγεία το μεγαλύτερο αγαθό. Έχουν γίνει προετοιμασίες για καλύτερη υποδομή στους αθλούμενους, θα γίνουν τα έργα για το μικρό γήπεδο και το μπάσκετ. »

Ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αιγιάλειας και παράλληλα μέλος ΔΣ του Αχιλλέα Γιώργος Ντίνος δήλωσε: «Χαίρομαι γι’ αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση για ένα σωματείο ιστορικά έχει προσφέρει πολλά σ’ αυτό τον τόπο. Εύχομαι υγεία, καλή πορεία, να συνεχίζει στο διηνεκές με επιτυχίες. Εμείς δίπλα θα το στηρίζουμε.»

Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Καμαραίος, Μαρίνος Σκανδάμης, αναφέρθηκε ότι συγκινείται με την παρουσία του σε ένα χώρο, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, δίπλα στους Κόκλα, Τσούτση και πολλών άλλων άξιων ποδοσφαιριστών, ευχόμενος σιγουριά για την πορεία της ομάδας, ύστερα από την «μεταγραφή» του Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομου.

 

Η επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» Βάσω Ψυχράμη, συγχάρηκε τον κ. Χρυσόστομο για την αγαστή συνεργασία των Μητροπόλεων Πατρών, Αιγιάλειας και Καλαβρύτων δείχνοντας έτσι τον δρόμο και το καλό παράδειγμα για την αγάπη μεταξύ των πολιτών. Ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχίες στον Αχιλλέα, ο οποίος έχει τα φόντα να πάει ψηλά, αλλά χρειάζεται στήριξη. Παράλληλα παρότρυνε τον αντιπεριφερειάρχη να υποσχεθεί την κατασκευή του πλαστικού γηπέδου 7Χ7, που ήταν παλιό αίτημα του σωματείου.

 

Η εκπρόσωπος Νομικού Προσώπου Αγγελική Σαμπάνη ευχήθηκε υπομονή και δύναμη τώρα στα δύσκολα, επιτυχία στον Αχιλλέα και σ’ όλες τις ομάδες της Αιγιάλειας, χαρά που η νεολαία των Καμαρών πλαισιώνει τα αθλητικά τμήματα.

Τέλος ο πρόεδρος της κοινότητας Καμαρών Παναγιώτης Περλέγκας εξέφρασε την πεποίθησή του να στηριχτεί η ιστορική ομάδα των Καμαρών με την 60χρονη παρουσία της στον αθλητισμό και όπως κάθε σωματείο δίνει τον δικό της μεγάλο αγώνα. Ευχήθηκε επιτυχημένη σεζόν, μακριά από τραυματισμούς και προβλήματα.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν επίσης, οι σύμβουλοι της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» Παναγιώτης Μαρινόπουλος και Γιώτα Γκρέμου, καθώς και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Στράτος Βαρδάκης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr