background img
banner
banner

Ομόφωνες αποφάσεις στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Υπηρεσιακού χαρακτήρα θέματα απασχόλησαν τη χθεσινή δια ζώσης αλλά κεκλεισμένων των θυρών τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Αιγιαλείας. Μάλιστα, όλα τα θέματα έγιναν ομόφωνα αποδεκτά από τα μέλη της.

Η Επιτροπή έλαβε θετική απόφαση για την έγκρισης εκρίζωσης και μεταφύτευσης έξι δέντρων στην Κοινότητα Τέμενης και την εκρίζωση και μεταφύτευση δέντρων στην Κοινότητα Αιγών. Θετική ήταν και στο αίτημα δημότισσας για πρόσβαση – διέλευση οχήματος προς την οικία της στην Κοινότητα Καμαρών (η οποία βρίσκεται πίσω από την πλατεία), όπου έχει τοποθετηθεί μπάρα.

Επίσης, θετικά αποφάσισε για την εκμίσθωσης τμήματος κοινόχρηστου χώρου της πλατείας Βάλφουρ (τρίγωνη πλατεία) για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγ. ενδιαφέροντος, με την διαδικασία της δημοπρασίας, τη χορήγησης θέσεων στάθμευσης επί της οδού Μητροπόλεως 41, επί της οδού Κορίνθου 8 και επί της οδού Στράτωνος 12. Ακόμη για τη χορήγησης άδειας εισόδου- εξόδου σε χώρους στάθμευσης σε διάφορα σημεία. Απόφαση ελήφθη και για την τοποθέτηση πινακίδας (STOP) στην Κοινότητα Κραθίου αλλά και για την απαγόρευσης στάθμευσης και θέσπιση ανώτατου ορίου ταχύτητας σε δημοτική οδό στην Κοινότητα Νικολεΐκων του Δήμου Αιγιαλείας και τροποποίηση της σχετικής απόφασης της ΕΠΖ υπ’ αριθ. 21/2020.

Τέλος, αποφασίστηκε η χορήγησης μιας θέσης στάθμευσης επί της παραλιακής οδού της Κοινότητας Ελαιώνα, λόγω ποσοστού αναπηρίας καθώς και η τοποθέτηση καθρεπτών στην Κοινότητα Σελιανιτίκων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr