background img
banner
banner

Έκκληση για δια ζώσης από την Λαϊκή Συσπείρωση

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Λαϊκή Συσπείρωση τονίζοντας πως τόσο σοβαρά λαϊκά θέματα δεν μπορούν να συζητούνται μακριά από τις αγωνίες και τις ανάγκες του λαού. Συγκεκριμένα, με επιστολή της προς τον πρόεδρο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τον λαό της Αιγιάλειας, ανέφερε: ‘‘Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε προγραμματιστεί για τις 29/10/2020 με πολύ σοβαρά δημοτικά λαϊκά ζητήματα, όπως τα δημοτικά τέλη, το τέλος ακίνητης περιουσίας (ΤΑΠ) και άλλα πολλά που έχουν να κάνουν με το εισόδημα των εργαζομένων, των βιοπαλαιστών αγροτών και των μικρών καταστηματαρχών. Η Λαϊκή Συσπείρωση έγκαιρα κατέθεσε και δημοσίευσε, ολοκληρωμένη πρόταση μείωσης των δημοτικών τελών στον κατώτατο συντελεστή 1.30 ευρώ/τμ για τα λαϊκά στρώματα και αύξησης στο ανώτατο συντελεστή 9.85 ευρώ/τμ για τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Η πρόσκληση του Πρόεδρου για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου άφηνε ανοικτό το τρόπο διεξαγωγής, είτε δια ζώσης, οπότε την παρακολουθούν οι δημότες και οι φορείς της Αιγιάλειας από το διαδίκτυο , είτε δια τηλεδιάσκεψης μακριά από την άμεση παρακολούθηση της κοινής γνώμης΄΄.

Πρόσθετε δε τα εξής: ΄΄Η Δημοτική Αρχή έχει σοβαρές ευθύνες γιατί δεν πήρε έγκαιρα όλα τα απαραίτητα μέτρα εξεύρεσης μεγαλύτερου χώρου ή έστω την δια ζώσης αναμετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Κάνει έκκληση έστω και την ύστατη στιγμή η Δημοτική Αρχή να οργανώσει την αναμετάδοση της συνεδρίασης αλλιώς επιφυλάσσεται για την συμμετοχή της στη συνεδρίαση΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr