background img
banner
banner

Πρώτος στα γκολ ο επιθετικός του Παναιγιάλειου

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΑΤΣΗΣ: «ΌΣΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΘΑ ΠΑΙΖΩ» – ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR

Πάνω που είχε πάρει φόρα ο Βαγγέλης Γκάτσης κι έβλεπε «τεράστια» τα τέρματα των αντιπάλων, ήρθε το “lockdown” να του χαλάσει το «σερί». Με δυο δικά του γκολ κεφαλιές στο «Φ. Αραβαντινός» από πάσες του Βασίλη Μπούνα, πρόσφερε τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης στον Παναιγιάλειο, συμπληρώνοντας 4 γκολ στον προσωπικό του λογαριασμό.
Η Αιγιώτικη ομάδα έπιασε κορυφή στην βαθμολογία, μπορεί να την χαίρεται όσο διαρκέσει το “lockdown”, δεν μπορεί όμως να χαίρεται το ποδόσφαιρο, το πάθος που διακρίνει το σύνολο των «μελανόλευκων» για τη νίκη, την πίστη για να ανέβει ένα ακόμα σκαλοπάτι στις κατηγορίες.

Διακόψαμε τον Βαγγέλη Γκάτση από την ατομική του προπόνηση, αφού σε όλη την ποδοσφαιρική του θητεία, λειτουργούσε πάντα σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, γεγονός που τον διατηρεί πάντα ακμαίο, ετοιμοπόλεμο και με ανεπτυγμένες τις αισθήσεις του στην αναζήτηση της αντίπαλης εστίας.

Μιλήσαμε μαζί με τον 38χρονο επιθετικό αφού ολοκλήρωσε το ατομικό του πρόγραμμα και μας απάντησε σε μια μίνι σειρά ερωτήσεων
Αναλυτικά:

Βαγγέλη σε ποια ομάδα είχες πετύχει τα περισσότερα γκολ;

Τα περισσότερα γκολ τα πέτυχα σε μια σεζόν στο Κιβερι όταν ανεβήκαμε από την Α’ Αργολίδας στην Γ΄ εθνική τη σεζόν 2016-2017

Ποιο σωματείο έχεις στην καρδιά σου;

Σίγουρα στην Παναχαϊκή πέρασα πολλά καθώς αγωνίστηκα τα περισσότερα χρόνια από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα μου γενικότερα, αλλά και σε όλες τις ομάδες που συνεργάστηκα έζησα στιγμές που έχουν μείνει μέσα μου και με έκαναν είτε καλύτερο ποδοσφαιριστή είτε καλύτερο άνθρωπο. Φυσικά δεν έλειψαν και οι αρνητικές στιγμές που υπήρξαν μαθήματα για τη συνέχεια της καριέρας και της ζωής μου γενικότερα.

Τι μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά στην απόδοσή σου;

Η καλή ψυχολογία και η ήρεμη καθημερινότητα είναι κάτι που επηρεάζει θετικά την απόδοση κάθε αθλητή. Επίσης η σωστή προπόνηση και η σωστή διατροφή είναι παράγοντες εξίσου σημαντικοί.

Πως αποφάσισες να επιστρέψεις στον Παναιγιάλειο πέρυσι, σε μια σεζόν που αγωνιζόταν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας;

Ήταν περίεργη η απόφαση να γυρίσω στο Αίγιο ξανά, όμως το αποφάσισα σχετικά εύκολα όταν μίλησα με τον κουμπάρο μου (Γιάννη Μπαλτιμά) και μου εξήγησε το τι ήθελαν να κάνουν για την ομάδα αμέσως αποφάσισα να έρθω να βοηθήσω και εγώ όπως μπορώ για να επανέλθει η ομάδα άμεσα στις εθνικές κατηγορίες εκεί άλλωστε που της αρμόζει να είναι. Παράλληλα ξέροντας ότι θα έχω συμπαίκτη τον Μπουνα είπα αμέσως το Ναι.

Πως είναι οι βοήθειες στην επιθετική γραμμή του Παναιγιάλειου; Τι μπορεί να είναι αυτό που λείπει για να ενισχυθεί περισσότερο;

Πιστεύω ότι επιθετικά η ομάδα βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο. Όλα τα παιδιά βοηθούν για το καλύτερο και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Απόδειξη είναι ότι σε όλα τα ματς έχουμε σκοράρει. Ίσως ένας ποιοτικός ακόμη παίχτης να μπορούσε να μας βοηθήσει όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού μας.

Πως έχεις δει μέχρι τώρα το πρωτάθλημα στον 9ο όμιλο, τι υπολογίζεις για τον Παναιγιάλειο και τον εαυτό σου;

Πιστεύω ότι όμιλος μας έχει δείξει στην αρχή του ότι όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν και όλες μπορούν διεκδικήσουν αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα. Δεν φαίνονται ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ. Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη και μετά την υπάρχουσα κατάσταση της διακοπής του κορονοϊού δεν ξέρει κανείς πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες όταν έρθει η στιγμή να μπουν ξανά στο γήπεδο να αγωνιστούν. Πιστεύω ο Παναιγιαλειος να εξασφαλίσει άμεσα την παραμονή του και να καταφέρουμε να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε μέχρι το τέλος κοιτώντας πάντα παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά.

Για εμένα προσωπικά εύχομαι να είμαι υγιής γιατί πέρυσι είχα έναν σοβαρό τραυματισμό. Να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορέσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Έχεις σκεφτεί πότε και πως θα αποφασίσεις να κρεμάσεις τα παπούτσια σου;

Περνάνε σκέψεις σίγουρα στα τέλη κάθε σεζόν το πώς και πότε θα σταματήσω. Αλλά όταν αρχίζω να βγαίνω στο γήπεδο και με την βοήθεια των συμπαικτών και των προπονητών μού νιώθω καλά, νιώθω όμορφα και διασκεδάζω με το παιχνίδι, οπότε πιστεύω θα σταματήσω όταν απλά σταματήσω να απολαμβάνω το μάτς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr