background img
banner
banner

36 προσαγωγές, 330 παραβάσεις

ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, διενεργήθηκαν την περασμένη Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Κατά τη διάρκειά τους ελέχθησαν 1.451 άτομα, προσήχθησαν 36 άτομα, ελέχθησαν 1.167 οχήματα, βεβαιώθηκαν 330 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Συνελήφθησαν: 37 άτομα για τα εξής αδικήματα: 5 άτομα για κλοπές, 3 άτομα για παράβαση του νόμου περί  ναρκωτικών, 1 άτομο για παράβαση του νόμου περί όπλων, 2 άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις, 5 άτομα για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς, 8 άτομα για διοικητική απέλαση, 7, άτομα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας 6 άτομα για λοιπά αδικήματα.

Οι στοχευμένες δράσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εντάσσονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και θα συνεχισθούν σε όλη την Περιφέρεια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr