background img
banner
banner

Ξεχωρίζει με τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες»

Η ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ

Η παραγωγή της σειράς Άγριες Μέλισσες “έψαξε και βρήκε” στο πρόσωπο της Μαρίας Καλλιμάνη, την ιδανική καινούρια “δασκάλα” στο χωριό Διαφάνι. Έτσι, η Αιγιώτισσα πρωταγωνίστρια κλήθηκε να ερμηνεύσει την νεοφερμένη δασκάλα στην περιοχή, την εποχή της χούντας όπου διαδραματίζεται φέτος το χειμώνα το “στόρι” του έργου που έχει ξεκινήσει να παίζεται στον ANT1. Πρόκειται για έναν εντελώς “κομβικό” ρόλο στη σειρά καθώς η παρουσία της στο Διαφάνι γίνεται…

“Μήλον της Έριδος” στο αντρικό πληθυσμό του χωριού, αλλά ταυτόχρονα αλλάζει τις ισορροπίες στον γυναικείο πληθυσμό. Φέρνει νέα πνοή με τον δικό της “κόσμο” και προκαλεί αναστάτωση στους ανθρώπους του χωριού με τα καμώματα και την συμπεριφορά της. Αυτή η σεζόν επικεντρώνεται στα χρόνια της δικτατορίας και αυτό, είναι μια χρυσή ευκαιρία για όλους μας να θυμηθούμε και να μάθουμε τι συνέβη εκείνη την εποχή στην Ελλάδα, μέσα από τα μάτια μιας πολύ σημαντικής και επιτυχημένης σειράς.

«Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος είναι πολύ ταλαντούχος και χαίρομαι που συνεργάζομαι μαζί του. Το καστ της σειράς έχει δοκιμαστεί και θεωρείται ήδη ικανό και ελπίζω και εγώ με την δική μου ερμηνεία, να βάλω το δικό μου “λιθαράκι” στην “απογείωση” της τηλεθέασης και για φέτος.

Είμαστε ήδη στα γυρίσματα της σειράς και ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος, αφού πρόκειται για καθημερινές λήψεις και πολύωρα γυρίσματα” είχε αποκαλύψει πρώτα στο protionline.gr η ίδια η ηθοποιός, η οποία θεωρείται σίγουρο ότι το μπρίο της και η ερμηνευτική της προσέγγιση, κάνει κάθε ρόλο που αναλαμβάνει, να ξεχωρίζει και να υπερτερεί. Η Μαρία Καλλιμάνη φέτος το χειμώνα ετοιμάζει καλλιτεχνικά… “βήματα” εξίσου σημαντικά για την μετέπειτα πορεία της στον χώρο. Έτσι, εκτός από την εμφάνιση της στην τηλεόραση, θα συμμετέχει και σε ένα πολύ όμορφο και έξυπνο έργο στο θέατρο. Πρόκειται να εμφανιστεί στην θεατρική σκηνή του θεάτρου της οδού Κεφαλληνίας στην Αθήνα, σε ένα έργο του Σουηδού δημιουργού – συγγραφέας Λαρς Λόρεν και σε σκηνοθεσία του Νίκου Μαστοράκη.

Την είδαμε να παίζει για πρώτη φορά τον Αύγουστο στο αρχαίο θέατρο της Αιγείρας σε μία βραδιά με ολόγιομο φεγγάρι. Η ίδια ένιωσε μεγάλη χαρά και τιμή που βρέθηκε διπλά στους Γρηγόρη Βαλτινό και Μανώλη Μητσιά, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το δίδυμο Σάκη Παπαδημητρίου και Μαρία Παναγιωτακοπούλου.

Η Μαρία Καλλιμάνη το σίγουρο είναι ότι απολαμβάνει τις στιγμές της δημιουργίας της και εμείς μπορούμε να την απολαύσουμε τα βράδια από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 10 στο νέο της ρόλο στην υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 ‘Άγριες Μέλισσες’.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr