background img
banner
banner

Η Άβυθος ζωντανεύει το δικό της παραμύθι των Χριστουγέννων!

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Ονειρεμένη μορφή αποκτά και φέτος η πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Άβυθο Δ.Ε. Συμπολιτείας, που χάρη στις άοκνες και προσπάθειες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αβύθου, με τη συνεργασία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και τη συμπαράσταση κι άλλων τοπικών φορέων, δημιουργεί και φέτος ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο πάρκο, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, προετοιμάζοντας όμορφες στιγμές για μικρούς και μεγάλους!

Η εκδήλωση για τον φωτισμό του πάρκου και του χριστουγεννιάτικου δέντρου, έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Μιχάλη Δημόπουλο, να αναφέρει στo protionline.gr: ΄΄Είναι η έκτη χρονιά που δημιουργούμε το εορταστικό μας πάρκο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Άβυθο, με δημιουργίες δικές μας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, με πολλή προσωπική δουλειά αλλά και κυρίως με μεράκι και αγάπη ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά και τον τόπο μας. Φέτος, βάλαμε ακόμη περισσότερη φαντασία για να δημιουργήσουμε ένα παραμύθι, ταξιδεύοντας έτσι τους μικρούς μας φίλους σε τόπους μαγικούς!΄΄.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση της Κυριακής θα περιέχει ζογκλέρ που θα μας ξετρελάνει με τα κόλπα του και μπουφέ με κεράσματα, ενώ τον ουρανό θα… στολίσουν πολύχρωμα βεγγαλικά. Επίσης, θα τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στον covid-19.

Νέες δημιουργίες αλλά και παλιές εμπλουτισμένες

Όσο για το τι περιλαμβάνει φέτος το πάρκο, ο κ. Δημόπουλος αναφέρει: ΄΄Αξιοποιήσαμε τις δημιουργίες προηγούμενων χρόνων τις οποίες διαφοροποιήσαμε, ενώ φτιάξαμε κι άλλα, σε μία προσπάθειά μας να κάνουμε το πάρκο πιο ελκυστικό και πιο όμορφο. Παράλληλα μας δόθηκαν και κάποια στολίδια από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. τα οποία αξιοποιήσαμε στολίζοντας την περιοχή΄΄.

Δεν παραλείπει ωστόσο να αναφέρει τα εξής: ΄΄Φέτος, η εκδήλωση της φωταγώγησης θα γίνει σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. που μας παρέθεσε τα ηχητικά αλλά και έναν ζογκλέρ. Σημαντική είναι η συμβολή των τοπικών Συλλόγων της Αβύθου, δηλαδή του Χορευτικού Ομίλου «Αχαιοί», του Αθλητικού Συλλόγου «Άβυθος 2017» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αβύθου «Παμμέγιστοι Ταξιάρχες». Ακόμη, μας βοήθησε ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ανδριόπουλος, ενώ δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους χορηγούς μας, με τους επαγγελματίες της περιοχής που απευθυνθήκαμε να δέχονται να στηρίξουν την προσπάθεια, χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας και τόσος κόσμος αναμένει πώς και πώς να ξεκινήσει το πάρκο μας΄΄.

Κι άλλες υπαίθριες δράσεις

Να σημειωθεί ότι το πάρκο θα αξιοποιηθεί, καιρού επιτρέποντος και για άλλες δράσεις, όπως είναι μία παράσταση Καραγκιόζη στις 19 Δεκεμβρίου, χορηγία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., αλλά και η γιορτή του Νηπιαγωγείου Αβύθου, εκεί όπου ο Σύλλογος Γονέων θα μοιράσει δώρα στα παιδιά όπως κάθε χρόνο.

Τέλος, σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο κ. Ανδριόπουλο, θα γίνει μία προσπάθεια να πραγματοποιηθεί στολισμός σε όλη την Δ.Ε. Συμπολιτείας, με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αβύθου να δηλώνει «παρών» και σε αυτή την προσπάθεια!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr