background img
banner
banner

Η Π.Α.Ε.Κ. στηρίζει το αίτημα για δημιουργία Ο.Π.Κ.Ε. στην Αιγιάλεια

ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ 2019

Την ανάγκη δημιουργίας Ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. στην Αιγιάλεια, επαναλαμβάνει ο επικεφαλής της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης και α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Αρίστος Τηλιγάδης. Το αίτημα είχε εκφραστεί και απευθείας στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, όταν ο κ. Τηλιγάδης τον είχε επισκεφθεί μαζί με τον Αχαιό βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα, τον Οκτώβριο του 2019.

Όπως τονίζει η Π.Α.Ε.Κ. σε ανακοίνωσή της, ΄΄στα πλαίσια αλληλεγγύης και αγαστής συνεργασίας, με Φορείς και Συλλόγους της Αιγιάλειας, επικροτούμε και συγχαίρουμε τις ενέργειες του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγιαλείας και των Προέδρων Κοινοτήτων της περιοχής μας και φυσικά στηρίζουμε την εισήγηση του σοβαρού αυτού θέματος, στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας΄΄.

Παράλληλα, υπενθυμίζει την επιστολή που είχε προωθήσει στον κ. Καραλαμάκη, που ανέφερε τα εξής: ΄΄Η πρόληψη και καταστολή εγκλημάτων, κλοπών και διαρρήξεων απαιτούν αποτελεσματική αστυνόμευση σε κάθε περιοχή της χώρας μας. Στο Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας, το ανθρώπινο δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου και του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, παράσχουν συνεχή αστυνόμευση με ζήλο και αυταπάρνηση και συνεργασία στα αιτήματα των Πολιτών. Τους ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή και ειλικρινή προσφορά τους. Επιπλέον με την σύσταση της Ομάδας ΔΙΑΣ στην Αιγιάλεια έχει παρατηρηθεί η μείωση της παραβατικότητας στην περιοχή μας και η όσο το δυνατόν καθημερινή ανθρώπινη παρουσία στην προστασία των Πολιτών.

Ως Τοπικός Φορέας μέσω του Επιμελητηρίου Αχαΐας και με σκοπό την ενδυνάμωση της ποιοτικής Αστυνόμευσης της Αιγιαλείας, παρακαλούμε όπως ιδρυθεί Ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή μας, με μόνιμη έδρα το Αίγιο. Γνωρίζουμε ότι ο χαρακτήρας της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. είναι πολυδιάστατος καθώς επιλαμβάνονται σε καταστάσεις που απαιτούν υψηλή εκπαίδευση γι’ αυτό και αιτούμαστε την ενδυνάμωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αιγιαλείας με γνώμονα το συμφέρον του Πολίτη και της κοινωνίας μας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr