background img
banner
banner

Πορίσματα για ζημιές από τον καύσωνα

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ

Τον πίνακα με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από το ζημιογόνο αίτιο Καύσωνας της 03-08-2021 στις καλλιέργειες των παραγωγών της Κοινότητας Σελιανιτίκων, απέστειλε ο ΕΛΓΑ. Τα πορίσματα αυτά είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων παραγωγών μέχρι την προσεχή Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου.

Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών (τέως Δημαρχιακό Κτίριο Συμπολιτείας, 2691360820) και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλλει αίτηση επανεκτίμησης έως την 14-02-2022.

Ο πίνακας αυτός περιέχει μόνο τα αποτελέσματα των επιτόπιων πραγματογνωμοσυνών που διενήργησαν οι γεωπόνοι εκτιμητές του Ε.Λ.Γ.Α. στα αγροτεμάχια, όπως αυτά δηλώθηκαν από τους καλλιεργητές τους.

Σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει την αποζημιώσιμη παραγωγή των ζημιωθέντων αγροτεμαχίων και το ύψος της αποζημίωσης που προκύπτει από αυτή και δεν δημιουργεί δέσμευση στον Οργανισμό για καταβολή αποζημίωσης.

Τονίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή της σχετικής αποζημίωσης είναι: -η εμπρόθεσμη υποβολή από τον παραγωγό Δήλωσης Καλλιέργειας / Εκτροφής στην οποία θα αναφέρονται και οι ζημιωθείσες καλλιέργειες, -η εμπρόθεσμη καταβολή της αντίστοιχης ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ Ε.Λ.Γ.Α.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr