background img
banner
banner

Τακτικά ραντεβού από το διαδίκτυο στο www.14500.gr

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Τα Τακτικά ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία του νοσοκομείου Αιγίου πραγματοποιούνται καλώντας στο 14500 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο. Στα πλαίσια αναβάθμισης της παροχής υπηρεσιών, καθώς και την μείωση του κόστους επιβάρυνσης των πολιτών, το νοσοκομείο σε συνεργασία με την εταιρεία υποστήριξης, ανέπτυξε μία νέα πρωτοποριακή υπηρεσία δίδοντας την δυνατότητα στους πολίτες και τους ασθενείς να κλείνουν τα Τακτικά Ραντεβού μέσω Διαδικτύου (internet), από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου (κάθε μέρα, 24ωρες το 24ωρο και 365 μέρες το έτος).

Συγκεκριμένα η διαδικασία έχει ως εξής: Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να πληκτρολογήσει το www.14500.gr. Στην αρχική σελίδα, ο επισκέπτης προτρέπεται να επιλέξει να εγγραφεί στην Διαδικτυακή υπηρεσία, και κατευθύνεται σε κατάλληλη σελίδα, όπου καταχωρεί  στα αντίστοιχα πεδία τον ΑΜΚΑ του, καθώς και τα τρία πρώτα γράμματα από το όνομα, το επώνυμο και το πατρώνυμό του. Στη συνέχεια, γίνεται αυτόματα ταυτοποίηση των στοιχείων που ο χρήστης έχει καταχωρήσει, και εφόσον τα στοιχεία αυτά ταυτοποιηθούν, προτρέπεται να εισάγει τον επιθυμητό κωδικό πρόσβασης στην Διαδικτυακή υπηρεσία και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του. Κατόπιν, ο χρήστης λαμβάνει ένα δωρεάν γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό που δήλωσε, με έναν κωδικό επιβεβαίωσης, τον οποίο ο χρήστης πρέπει να εισάγει σε αντίστοιχο πεδίο που εμφανίζεται στον ιστότοπο. Με την κατ’ αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωση του αριθμού του, ολοκληρώνεται η διαδικασία εγγραφής του χρήστη και μπορεί να αναζητήσει και να προγραμματίσει το ραντεβού που επιθυμεί. Στη σελίδα αναζήτησης ραντεβού, ο χρήστης επιλέγει το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, τον τύπο του ραντεβού (π.χ. πρωινό), το ιατρείο και την ημερομηνία που επιθυμεί.

Κατόπιν, εμφανίζονται τα διαθέσιμα ραντεβού και ο χρήστης επιλέγει εκείνο που επιθυμεί. Το ραντεβού που επέλεξε, δεσμεύεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα και προτρέπεται (εντός του διαστήματος αυτού) να αποστείλει γραπτό μήνυμα από το κινητό που έχει δηλώσει, σε σύντομο κωδικό, γράφοντας στο μήνυμα τη λέξη RV και εν συνεχεία τον κωδικό που εμφανίζεται στην οθόνη του. Εάν ο κωδικός αποσταλεί έγκαιρα και είναι έγκυρος, ο χρήστης οδηγείται σε νέα σελίδα όπου αναγράφεται ότι το ραντεβού του έχει επιτυχώς καταχωρηθεί, ενώ λαμβάνει και μήνυμα επιβεβαίωσης του ραντεβού του μέσω SMS με σχετικές με αυτό πληροφορίες στο κινητό που έχει δηλώσει. Εάν ο χρήστης επιθυμεί να προγραμματίσει νέο ραντεβού, επιλέγει να επιστρέψει στη σελίδα αναζήτησης ραντεβού και ακολουθεί εκ νέου την ανωτέρω διαδικασία.

Σε περίπτωση ακύρωσης ή μετάθεσης ραντεβού από το Νοσοκομείο, ο πολίτης που έχει κλείσει τακτικό ραντεβού, ειδοποιείται αμέσως σχετικά, με δωρεάν μήνυμα που λαμβάνει στο τηλέφωνό του. Επιπλέον, 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία του ραντεβού, ο πολίτης που έχει κλείσει τακτικό ραντεβού, λαμβάνει δωρεάν μήνυμα υπενθύμισης του ραντεβού του στο τηλέφωνό του.

Το κόστος για το ραντεβού με αυτή την διαδικασία (internet) θα είναι: 0,50 € ανά ραντεβού / γραπτό μήνυμα (SMS)  πλέον ΦΠΑ ή τελικό κόστος 0,62 € ανά ραντεβού / γραπτό μήνυμα (SMS).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr