background img
banner
banner

Ήρθε στο Αίγιο με τσιγάρα κάνναβης…

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΩΣΤΟΣΟ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΙΓΙΟΥ – ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνελήφθη την Πέμπτη 10 Μαρτίου το απόγευμα, στο Αίγιο, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κουλούρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 10 αυτοσχέδια τσιγάρα με μείγμα καπνού κάνναβης, συνολικού βάρους πέντε γραμμαρίων.

Όπως φαίνεται όμως, ο συλληφθείς είχε στο… ενεργητικό του τη δημιουργία κι άλλων αυτοσχέδιων τσιγάρων κάνναβης, αφού στο σπίτι του στην Καλλιθέα Αττικής βρέθηκαν κι άλλα 40!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του protionline.gr, ο άνδρας, μόνιμος κάτοικος Καλλιθέας Αττικής, αφού συνελήφθη στο Αίγιο και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ομολόγησε πως είχε ακόμη 4-5 αυτοσχέδια τσιγάρα τέτοιου είδους στο σπίτι του, χωρίς ωστόσο να αναφέρει για πού προορίζονταν. Κατόπιν συνεννόησης του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας με το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, διενεργήθηκε έρευνα με δικαστικό, στη μόνιμη κατοικία του συλληφθέντος, εκεί όπου βρέθηκαν ακόμη 40 αυτοσχέδια τσιγάρα. Λόγω της ποσότητας και το γεγονός ότι τα ναρκωτικά ήταν έτοιμα προς χρήση, οι αστυνομικοί εικάζουν ότι προορίζονταν για πώληση, χωρίς ωστόσο να έχει εξακριβωθεί ακόμη.

Ο συλληφθείς πάντως πρόκειται να παρουσιαστεί ενώπιον του Ανακριτή, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία του κακουργήματος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr