background img
banner
banner

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Μεγάλη νίκη επί του Άρη και παραμονή στην preleague (3-0) | ΦΩΤΟ

ΣΤΙΣ 18 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

Αποστολή εξετελέστη για τον ΑΟ Αιγιαλέων. Επικράτησε με 3-0 σετ επί του Άρη Θεσσαλονίκης στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου και πανηγύρισε με  250 φιλάθλους, που δημιούργησαν μια καυτή ατμόσφαιρα, την παραμονή του στην preleague των ανδρών. Η ομάδα της Αιγιάλειας ήταν καλύτερη και στα τρία σετ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον μεγάλο της αντίπαλο να διεκδικήσει το αποτέλεσμα που ήθελε. Έτσι, οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται για τα παιχνίδια μπαραζ με την Κομοτηνή όπου θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσουν την παραμονή τους και να δώσουν το παρών και την επόμενη χρονιά στην κατηγορία.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί ακολούθησαν μετά τη λήξη του μεγάλου αγώνα με παίκτες προπονητές και μέλη της διοίκησης να γίνονται ένα “κουβάρι” μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα σετ: 25-21, 25-23, 25-22.

Παναγιώτης Παπαδόπουλος: “Συγχαρητήρια σε όλους”

“Ήταν μία πολύ μεγάλη επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Μετά τις 10 ήττες στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος κανένας ίσως δεν πίστευε ότι θα είχαμε τύχη στα πλει οφ. Κανένας εκτός από εμάς που πιστεύαμε στην ομάδα και από ατυχίες και συγκυρίες είχαμε τα αρνητικά αποτελέσματα. Η αξία του αθλητισμού είναι η προσπάθεια. Μαζευτήκαμε όλοι στις γιορτές και είπαμε να προσπαθήσουμε και όπου μας βγάλει. Και δικαιωθήκαμε. Η προσπάθεια είναι συλλογική και τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους. Ένα μεγάλο μπράβο και στον κόσμο που μας βοήθησε. Τοι κοινό του Αιγίου είναι πολιτισμένο, στηρίζει την ομάδα χωρίς ακρότητες και αυτό είναι πολύ σημαντικό και αξίζει να αναφερθεί γιατί και στο βόλει βλέπουμε αρκετά συχνά άσχημες καταστάσεις”, δήλωσε μετά τη λήξη ο πρωτεργάτης των επιτυχιών Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Ηλιόπουλος βρέθηκε στα χέρια των παικτών του μετά τη λήξη του αγώνα και πανηγύρισε σαν μικρό παιδί. “Ήταν μία μεγάλη δικαίωση για όλους. Να χαρούμε τώρα και να ξεκουραστούμε γιατί ήταν μία δύσκολη χρονιά. Του χρόνου θα είναι ακόμη πιο δύσκολη με έναν όμιλο των 10 ομάδων και πιθανότατα οι έξι θα είναι από τη βόρεια Ελλάδα. Η άρση των μέτρων έδειξε πόσοι αγαπάει ο κόσμος το βόλει και  την ομάδα και μας στήριξε πάρα πολύ σήμερα. Έτσι κι αλλιώς έχουμε τον περισσότερο κόσμο από όλες τις ομάδες  και το έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια και σε όλες τις κατηγορίες. Τους ευχαριστούμε πολύ, όπως φυσικά τους χορηγούς μας και όλους όσοι μας στηρίζουν”, πρόσθεσε.

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος – Παναγιώτης Ρουμελιώτης): Λουπ, Δημησιάνος, Βλαχοστάθης, Μαυραγάνης, Δασκαλόπουλος, Σαλαβασίδης, Σύρος (λ), Καραγιώργος (λ), Βασιλάκος, Νανόπουλος, Παπασταθόπουλος, Χασάπης, Σωκράτους, Μούρτζης, Σαλίτ.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Σπύρος Γκολίτσης): Μάντζιος, Βάκουλης, Χρηστάκος, Μπρουνέτ, Σακκάς (λ), Γιαμακίδης, Κόκκινος, Μανωλάκης, Γρουμούσας (λ), Παπαδόπουλος, Πεντίδης, Πηλιοκατέρος.

 

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

ΓΣ Πανιώνιος – ΑΣ Πανερυθραϊκός 3-2
ΑΟ Αιγιαλέων – ΑΣ Άρης 3-0
ΣΦΚ Πιερικός – ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής 3-0

Η τελική βαθμολογία (σε 10 αγώνες)

Πιερικός 24-12 21

Πανερυθραϊκός 24-14 20

ΑΟ Αιγιαλέων 22-14 20

—————————————————-

Άρης 25-18 18

Κομοτηνή 12-26 8

——————————————————
Πανιώνιος 9-32 3

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr