background img
banner
banner

Ασημένιο μετάλλιο ο Χρήστος Τσερεντζούλιας στο 1ο κύπελλο Ελλάδος ποδηλασίας πίστας

Ένα ακόμη πανελλήνιο μετάλλιο πρόσθεσε πριν από λίγες ημέρες στη συλλογή του ο Αιγιώτης πρωταθλητής της Ποδηλασίας, Χρήστος Τσερεντζούλιας, τη φορά αυτή στο 1ο κύπελλο Ελλάδος ποδηλασίας πίστας, στην κατηγορία ανδρών στο Ολυμπιακό αγώνισμα του κεϊρίν .

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργάνωσε το 1ο Εθνικό Κύπελλο Πίστας την Κυριακή 3 Απριλίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο και οι κατηγορίες που έλαβαν μέρος ήταν: Ανδρών (Ελιτ και κάτω των 23), γυναικών, εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων. Οι αγώνες διεξήχθησαν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ποδηλασίας και με βάση το επικαιροποιημένο υγειονομικό αγωνιστικό πρωτόκολλο της Ε.Ο.Π.

” Ο αγώνας αυτός ήταν περισσότερο στα πλαίσια της προετοιμασίας μου καθώς δεν είχα κάνει παρά πολλές δυνατές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα. Κύριος στόχος μου είναι το πρωτάθλημα που θα γίνει στα τέλη Ιουλίου. Πάραυτα με την εμπειρία μου και με σωστή τακτική κατάφερα και πήρα τη 2η θέση στο κύπελλο Ελλάδας που ήταν ένας δύσκολος αγώνας με απαιτήσεις”, τονίζει στις δηλώσεις του ο Αιγιώτης πρωταθλητής.

Να σημειωθεί πως με την κατάκτηση και αυτού του μεταλλίου, ο Χρήστος Τσερεντζούλιας έχει καταφέρει να κατακτήσει μετάλλιο σε πανελλήνιους αγώνες στην κατηγορία ανδρών σε τρεις συνεχόμενες δεκαετίες! Κάτι που ασφαλώς είναι άξιο αναφοράς, εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και από στατιστικής πλευράς. Δηλαδή, έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο στις δεκαετίες 2000-2010, 2010-2020 και στη δεκαετία που διανύουμε.

ΦΩΤΟ: Νάσος Τριανταφύλλου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr