background img
banner
banner

Εκλογές στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας

ΣΤΙΣ 18 ΜΑΪΟΥ – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

Προς εκλογές οδεύει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας, έχοντας προγραμματίσει τακτική Γενική Συνέλευση στις 16 Μαΐου και εκλογές δύο ημέρες μετά. Οι δε υποψηφιότητες κατατίθενται έως την Παρασκευή 12 Μαΐου.

Θα γίνει εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στη Διδασκαλική Ομοσπονδία. Από τη διοίκηση ξεκαθαρίζεται πως φέτος οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν χωρίς συνδικαλιστική άδεια.  Η Γενική Συνέλευση έχει οριστεί για τη Δευτέρα 16 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ο Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, στο ισόγειο, ώρες 18:00-20:30. Η διαδικασία των εκλογών ορίστηκε για την Τετάρτη 18 Μαΐου από ώρα 13:30 έως 17:00 στον ίδιο χώρο. Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί έχουν την υποχρέωση να καταβάλλουν το ποσό των 5 €  ως συνδρομή για το Σύλλογο κατά την προσέλευσή τους στις εκλογές.

Επίσης, την ημέρα των εκλογών θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία σε χώρο του 3ου Δημοτικού για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας.

Ωράριο Νηπιαγωγών

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Συλλόγου παρεμβαίνει στο θέμα του ωραρίου των Νηπιαγωγών λέγοντας πως αδικεί τις ΠΕ60, καθώς, δεν έχουν τη δυνατότητα να απομακρυνθούν από τα παιδιά ούτε για λίγα λεπτά. ΄΄Ζητούμε τη σταδιακή μείωση του ωραρίου μας ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας και την αναγνώριση ως διδακτικού χρόνου όλων των ωρών που απασχολούμαστε με τα παιδιά΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Συλλόγου που τονίζονται και τα εξής: ΄΄Μετά από συζήτηση με τον Πρόεδρο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας κ. Θανάση Κικινή, μάθαμε ότι ετοιμάζεται πρόταση για σχέδιο Νόμου, το οποίο ανάμεσα στ’ άλλα θα αναφέρεται και στη διευθέτηση του ωραρίου των Νηπιαγωγών΄΄. Δεδομένου ότι έχει ξεκινήσει πανελλαδικά μια κίνηση Νηπιαγωγών με έναν συγκεκριμένο δικηγόρο που έχει αναλάβει το θέμα, ο Σύλλογος γνωστοποίησε στα μέλη του τα στοιχεία του δικηγόρου καθώς τα απαιτούμενα έγγραφα. Πρόκειται για τον Τζαμτζή Παναγιώτη, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, Λεωφ.Αλεξάνδρας 142, Τηλ.επικοινωνίας:2152159922, 6945901805, mail: [email protected]


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr