background img
banner
banner

Μία… άλλη Τρίγωνη Πλατεία

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Την πιο όμορφη εικόνα των τελευταίων χρόνων έχει αποκτήσει η Τρίγωνη Πλατεία Αιγίου, τουλάχιστον μέχρι να αναπλαστεί στο πλαίσιο του έργου που μόλις ολοκληρωθεί (εφόσον ξεκινήσει) θα αλλάξει άρδην το κέντρο της πόλης.

Πριν λίγες ημέρες έγινε απολύμανση των πλακών και του κοινόχρηστου χώρου της πλατείας από την Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου, ενώ χθες πραγματοποιήθηκε περιποίηση στα παρτέρια και φύτευση όμορφων λουλουδιών.

Μέγα ζητούμενο βέβαια παραμένει η διατήρηση της πλατείας σε αυτή την κατάσταση, ούτως ώστε να παραμείνει καθαρό και ελκυστικό το κεντρικό αυτό σημείο της πόλης, για ντόπιους κι επισκέπτες.

Απολύμανση κάδων απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλο τον δήμο

Εντωμεταξύ συνεχίζεται η εκστρατεία απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων σε όλη την Αιγιάλεια, απ’ άκρη σε άκρη, από την Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε Ακράτα και Αιγείρα πλύθηκαν συνολικά 450 κάδοι ενώ σειρά έχουν τα χωριά. ΄΄Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε στα χωριά μας, αλλάζουμε την Αιγιάλεια΄΄, επισημαίνει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Καραΐσκος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr