background img
banner
banner

Την Κυριακή πέφτει η “αυλαία” στη Γ΄ Εθνική μπάσκετ

ΜΕ ΤΑ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΑΤΣ ΔΙΩΝ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ  ΓΛΑΥΚΟΣ – ΣΔΥΤ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Την ερχόμενη Κυριακή, 17 Απριλίου, θα διεξαχθούν οι δύο αγώνες που εκκρεμούν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο λόγος για τις αναμετρήσεις Δίων Κυπαρισσίας – Ήφαιστος Αχιλλέας και Γλαύκος – Δρομείς Τρίπολης, οι οποίες δεν διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή (10/4) λόγω καταγγελίας, όπως ανακοίνωσε αόριστα η ΕΟΚ, η οποία (καταγγελία) μάλλον… έπεσε στο κενό αφού εξετάστηκε από τα αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας.

Τα δύο παιχνίδια θα αρχίσουν φυσικά την ίδια ώρα (17:00) και θα καθορίσουν ποιες (δύο) ομάδες θα υποβιβαστούν από τον 1ο όμιλο στα τοπικά πρωταθλήματα, με τον Ήφαιστο Αχιλλέα, τους Δρομείς Τρίπολης και τον Δίωνα Κυπαρισσίας να είναι οι τρεις ομάδες που προσπαθούν να αποφύγουν τις τελευταίες δύο θέσεις.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Ήφαιστος/Αχιλλέας δεν κρατάει την τύχη αποκλειστικά στα δικά του χέρια καθώς δεν του αρκεί να κερδίσει στην Κυπαρισσία, αλλά παράλληλα θα πρέπει να μη φύγει με νίκη ο ΣΔΥ Τρίπολης από την Πάτρα στο παιχνίδι με τον Γλαύκο. Σε μία τέτοια περίπτωση θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία Γλαύκου, ΣΔΥ Τρίπολης και Ήφαιστου/Αχιλλέα στους 24 βαθμούς, με την αιγιώτικη ομάδα να υποβιβάζεται μαζί με τον Δίωνα (αν φυσικά τον κερδίσει), πληρώνοντας έτσι τις δύο φετινές του ήττες από την ομάδα της Πάτρας. Οι διαφορά των πόντων που είναι υπέρ του με την ομάδα της Τρίπολης θα μετρούσε μόνο αν ισοβαθμούσαν οι δυο τους. Στην τριπλή ισοβαθμία μετρούν οι βαθμοί που έχουν φέρει στα μεταξύ τους παιχνίδια οι τρεις ομάδες, με τον Γλαύκο πάντως να έχει σωθεί, ακόμη κι αν χάσει από τον ΣΔΥ Τρίπολης. Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο ΣΔΥΤ είχε κερδίσει. τον Γλαύκο με 70-66.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr