background img
banner
banner

Τοίχος αντιστήριξης για την ασφάλεια των διερχόμενων στα Μελίσσια

ΜΕ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Κόντρα… σε ανατιμήσεις υλικών κι έλλειψη προσωπικού κινείται η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, προχωρώντας με ιδία μέσα, στην εκτέλεση σημαντικών έργων που δημιουργούν ασφαλείς συνθήκες και «λύνουν τα χέρια» των δημοτών. Ένα εξ αυτών, υλοποιείται στην Τοπική Κοινότητα Μελισσίων και αφορά την κατασκευή τοίχου αντιστήριξης.

Το έργο, όπως ανέφερε στο protionline.gr ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασίλης Χριστόπουλος, εκτελείται με αυτεπιστασία και σκοπό έχει την ασφαλή διέλευση των αγροτών της περιοχής στα κτήματά τους. ΄΄Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο, έργο που έχει εκτελεστεί τα τελευταία χρόνια από τα συνεργεία της Τεχνικής μας Υπηρεσίας. Μόνο η ποσότητα του μπετόν που θα χρειαστεί, είναι περίπου 50 κυβικά, γίνεται δε με τον αυτοδιαχειριζόμενη μπετονιέρα του δήμου΄΄, τόνισε ο κ. Χριστόπουλος.

Επιπλέον, σημείωσε: ΄΄Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε πολύ προσωπικό, με το υπάρχον, που υπερβάλει εαυτόν, προσπαθούμε το καλύτερο για την περιοχή μας. Αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο» στους μηχανικούς και τους τεχνίτες μας. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr