background img
banner
banner

Η “Τρελή Ολυμπιάδα” επέστρεψε | ΦΩΤΟ

ΓΕΜΙΣΕ ΧΑΡΑ, ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ – 16 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών και καραντίνας λόγω της πανδημίας ο κόσμος έχει ανάγκη να βγει και να διασκεδάσει με κάθε είδους κοινωνική, αθλητική και γενικά ψυχαγωγική εκδήλωση. Η “Τρελή Ολυμπιάδα” επέστρεψε φέτος στο δημοτικό στάδιο Αιγίου και φυσικά δεν θα μπορούσε  να αποτελέσει εξαίρεση, ειδικά όταν οι πρωταγωνιστές είναι μικρά παιδιά που τους έλλειψε όλο αυτό το διάστημα η χαρά του παιχνιδιού και η διασκέδαση. Στις 7.00 το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαΐου, το Δημοτικό Στάδιο ήταν ήδη γεμάτο από κόσμο, με 16 δημοτικά σχολεία της Αιγιάλειας να συμμετέχουν με τμήματα στα αγωνίσματα  και τους γονείς να καμαρώνουν από την κερκίδα.

Η μία κερκίδα γέμισε από γονείς, φίλους των παιδιών, αλλά και φίλους του αθλητισμού που πήγαν να χειροκροτήσουν τους μικρούς «αθλητές», δίνοντάς τους ένα έναν λόγο παραπάνω για να συνεχίσουν να αγωνίζονται στη ζωή τους, είτε εντός αθλητικών χώρων είτε εκτός. Περισσότεροι από 2000 θεατές στην κερκίδα και 500 παιδιά στον αγωνιστικό χώρο έδωσαν βροντερό παρών σε μία όμορφη και γεμάτη ζωντάνια και χρώματα εκδήλωση. Τα σχολεία παρέλασαν μπροστά στους θεατές με πολυάριθμες ομάδες και στη συνέχεια άρχισαν τα αγωνίσματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τις 10 το βράδυ με τους μαθητές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να διακρίνονται για τη φυσική τους κατάσταση, το κέφι και τη χαρά τους!

Έπαθλα στους εκπροσώπους των σχολείων

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος και ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό.

Εκτός από τον πρόεδρο Μένιο Κουτρόπουλο, που επίσης απηύθυνε χαιρετισμό με το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, παρόντες ήταν από τη δημοτική αρχή η πρόεδρος του Δ.Σ. Αιγιαλείας Μαρία Γιδά, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Καραϊσκος, Τάκης Ανδριόπουλος, Στράτος Βαρδάκης και Διαμάντω Βασιλακοπούλου. Παρόντες επίσης, η επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» Βασιλική Ψυχράμη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Μπούνιας και  Γιώτα Γκρέμου, o εκπρόσωπος του υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη, Άρης Πατσόπουλος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αιγίου Γιώργος Γκιώνης, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Δήμου Αιγιάλειας Δημήτρης Ελευθεριώτης, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας Βασίλης Ροδόπουλος κ.α.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε και φέτος ο Φίλιππος Φιλίππου ενώ σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η απονομή των επάθλων στα σχολεία που συμμετείχαν και στο τέλος της εκδήλωσης, βραβεύτηκε ο Μένιος Κουτρόπουλος για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην “Τρελή Ολυμπιάδα” και την Ένωση Συλλόγου Γονέων γενικότερα.

Όλοι μαζί έδωσαν άτυπη υπόσχεση για μία ακόμη ενθουσιώδη γιορτή του χρόνου κι έφυγαν από το Στάδιο με τις καλύτερες εντυπώσεις αφού η διοργάνωση ήταν επιτυχημένη!


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr