background img
banner
banner

Θα πάει ψηλά φέτος το μπάτζετ για να κλείσει το ρόστερ

ΜΟΛΙΣ ΜΕ 4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ 3 ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Ανακεφαλαιώνοντας την μέχρι τώρα ισχύουσα κατάσταση στο ρόστερ του Παναιγιάλειου, έχουν πραγματοποιηθεί 4 μεταγραφές και 3 ανανεώσεις από το περυσινό ρόστερ.
Ο 34χρονος αμυντικός Μιχάλης Σπανός αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή στο Αιγιώτικο έμψυχο υλικό.

Στη συνέχεια ήταν ο 21χρονος αμυντικός μέσος Νίκος Μαχαίρας από τον Αστέρα Τρίπολης, ο 24χρονος πλάγιος μπακ – χαφ Νίκος Βλάχος και ο 29χρονος επιθετικός Ανδρέας Σπανός, με τους δυο τελευταίους να έρχονται από την ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας.

Στις ανανεώσεις ήσαν οι γνωστοί από το περυσινό ρόστερ του Παναιγιάλειου: Γιώργος Ροδόπουλος, Νίκος Βίλλιος και Κωνσταντίνος Αποστολής.

Κοντά στο 1/3 βρίσκεται το μελανόλευκο δυναμικό

Αν υποτεθεί ότι ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς θα χρειαστεί κατά προτίμηση περίπου 25 ποδοσφαιριστές για να λειτουργήσει τις προπονήσεις και να έχει στην διάθεσή του τις κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις για τα επίσημα παιχνίδια, τότε δεν έχει ακόμα καλυφθεί το 1/3 του έμψυχου υλικού.

Αν επίσης υποτεθεί ότι το Αιγιώτικο Σωματείο θα βάλει στόχο τον πρωταθλητισμό, τότε και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις είναι απαραίτητο να περιέχουν παίκτες με ποιότητα και να συνοδεύονται με πολύ καλό …βιογραφικό.

Πάει ψηλά το μπάτζετ για την προσωρινή διοίκηση

Όταν ένα σωματείο χρειάζεται στην Α΄ κατηγορία κοντά μέσο όρο 60000 ευρώ για να διαγράψει μια πορεία πρωταθλητισμού, τότε για τον Παναιγιάλειο τα χρήματα αυτά δεν είναι αρκετά.
Απλά γιατί είναι ο Παναιγιάλειος και βάζει ψηλά τον πήχη και επίσης από τον περυσινό βασικό κορμό έχει ανανεώσει μέχρι τώρα μόλις τρεις παίκτες και το μεγαλύτερο νούμερο στις ανανεώσεις μπορεί να φτάσει στους έξι παίκτες, με την προϋπόθεση ότι θα ακολουθήσουν τους τρεις που συνεχίζουν την συνεργασία και οι: Λιάτος, Πλατυκώστας, Παπαδόπουλος.
Με υπομονή και σιδηρά θέληση, τα μέλη της προσωρινής διοίκησης θα «ιδρώσουν» για να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του σημερινού …φτωχού Παναιγιάλειου.

Ανδρέας Σπανός: «Να φανώ αντάξιος των περιστάσεων»

Ο επιθετικός Ανδρέας Σπανός είναι το τελευταίο απόκτημα του Παναιγιάλειου, ήταν ο πρώτος σκόρερ της Αιγείρας / Ακράτας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας πάρα πολύ καλά στοιχεία.

Ο Φίλιππος Σχοινάς τον είχε προτείνει από τους πρώτους υποψήφιους για να αποκτηθούν από τον Παναιγιάλειο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο ικανός επιθετικός ανέφερε: «Ευχαριστώ πολυ την οικογένεια του Παναιγιαλειου που με έκανε μέλος της. Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και με βαριά φανέλα που τιμά κάθε ποδοσφαιριστή που την φοράει. Απο εδώ και περα εύχομαι να φανώ αντάξιος των περιστάσεων για την ομάδα και τους στόχους της… Καλή χρονιά με υγεία σε όλους».

Έφυγε το άγχος για την εγγραφή στο Μητρώο της ΓΓΑ

Μία δύσκολη αποστολή, σε μία δύσκολη περίοδο της ιστορίας του Παναιγιαλείου, η προσωρινή διοίκηση του συλλόγου κατάφερε να την φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.
Συγκεκριμένα, από σήμερα, στη λίστα όλων των αθλητικών σωματείων που έχουν καταχωρηθεί στο Μητρώο Συλλόγων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι καταγεγραμμένο κι αυτό του Παναιγιαλείου Γ.Σ.

Μετά από στοχευμένες και επίπονες προσπάθειες των διοικούντων, ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια και οι δυσκολίες που υπήρχαν ή παρουσιάστηκαν στην πορεία της προσπάθειας εγγραφής και πλέον ο Αιγιώτικος σύλλογος έχει το δικαίωμα να πάρει μέρος σε όλων των ειδών τις αθλητικές δραστηριότητες.

Τα εύσημα πάντως αξίζει να τα πάρουν τα 2 μέλη της προσωρινής διοίκησης, οι Γιώργος Μπέσκος και Γιώργος Μπάστας, που είχαν πάρει ουσιαστικά όλη την ευθυνή της σύνταξης του φακέλου και την υποβολή του στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr