background img
banner
banner

Μονόδρομος από σήμερα ο παραλιακός δρόμος της Αλυκής

ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα η απόφαση για μονοδρόμηση του παραλιακού δρόμους της Αλυκής (οδός Ποσειδώνος), ύστερα από σχετική απόφαση του δήμου Αιγιαλείας και με δεδομένη την περσινή επιτυχία που σημείωσε το μέτρο, αντιμετωπίζοντας ολοκληρωτικά το κυκλοφοριακή πρόβλημα. Βεβαίως, σε αυτό συνετέλεσε και η διάνοιξη του δρόμου της Αλυκόβρυσης μέσω του οποίου διαφεύγουν τα οχήματα.

Όπως ανέφερε στo protionline.gr ο αντιδήμαρχος Βασίλης Χριστόπουλος, ΄΄το μέτρο τίθεται και πάλι σε ισχύ. Δοκιμάστηκε πέρυσι, απέδωσε και μπαίνει και πάλι σε εφαρμογή, διευκολύνοντας την πρόσβαση και προπάντων συμβάλλοντας στην ασφάλεια των διερχόμενων΄΄.

Υποδείξεις από τα αρμόδια όργανα ζητά ο Σύλλογος Αλυκής

Από την πλευρά του, ο Περιβαλλοντικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αλυκής “Ο Άγιος Νικόλαος”, σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, επισημαίνει: ΄΄Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλυκής εύχεται καλό μήνα στους συμπολίτες μας, επισκέπτες της παραλίας της Αλυκής. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Δήμο Αιγιαλείας, θα ισχύσει και φέτος η μονοδρόμηση της παραλιακής οδού Αλυκής, από την 1 Ιουλίου μέχρι μέσα Αυγούστου.

Ο σύλλογός μας, εφιστά την προσοχή του κόσμου και των οδηγών, και ζητά από την Τροχαία Αιγίου και τη Δημοτική Αστυνομία να βοηθήσουν, ειδικά τις πρώτες τρεις μέρες, υποδεικνύοντας στους διερχόμενους οδηγούς να τηρούν τα όρια ταχύτητας, τη σήμανση και τη μονοδρόμιση! Χωρίς τιμωρητική διάθεση, αλλά με στόχο την βοήθεια προς τους διερχόμενους οδηγούς και επισκέπτες, να συνειδητοποιήσουν τις Εποχιακές Οδικές αλλαγές για την μέγιστη ασφάλεια όλων!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr