background img
banner
banner

Οριστική παραίτηση από την πρόεδρο του Αχιλλέα Αλίκη Τσούτση

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΓΙΑΝΝΗΣ: «ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΣ»

Πλησιάζει η Γενική Συνέλευση του Αχιλλέα Καμαρών η οποία έχει οριστεί για αύριο Σάββατο στα γραφεία του Συλλόγου, έχοντας μάλιστα χαρακτηριστεί ως τελευταία, για να αποφευχθεί η λύση του Πρωτοδικείου.

Από την πλευρά το ο τέως πρόεδρος Ανδρέας Νιγιάννης δήλωσε στο protionline.gr : «Θα δοθεί λύση και η εποχή μετά τον προπονητή Μιχάλη Τρίψα θα είναι διαφορετική.»

Εντωμεταξύ όπως είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν ότι θα παραιτηθεί η πρόεδρος Αλίκη Τσούτση, το οριστοκοποίησε και με την ανακοίνωση της: «Εγώ ως πρόεδρος και το Δ.Σ. του αθλητικού Συλλόγου Αχιλλέας Καμαρών είχαμε δηλώσει ότι στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς 2021-2022 θα υποβάλουμε την παραίτησή μας για να προχωρήσει ο σύλλογος σε αρχαιρεσίες, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να αναλάβουν την τύχη του.
Συνεπώς υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου και του Δ.Σ. του Αχιλλέα Καμαρών έτσι ώστε να είμαι συνεπής στη δήλωσή μου.
Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του ιστορικού αυτού συλλόγου για τη συνεργασία τη χρονιά που πέρασε, όλα τα μέλη του συλλόγου που με στήριξαν με τον τρόπο τους στα ομολογουμένως δύσκολα καθήκοντα μου. Ολους τους αγνούς φιλάθλους, το ιατρικό τιμ του συλλόγου, τους ποδοσφαιριστές τα παιδιά της ακαδημίας και κυρίως τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν, καθώς και τον προπονητή τους κύριο Κωνσταντίνο Σωτηρόπουλο .Επίσης ευχαριστώ τις μεγάλες και μικρές κυρίες του τμήματος zumba και την ξεχωριστή δασκάλα τους κ. Κωνσταντίνα Γκίλα.
Θέλω να κλείσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς προς όλους τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ του συλλόγου μας που με στήριξαν αγκαλιάζοντας αυτή την προσπάθεια.
Σας εύχομαι υγεία. Καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.!»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr