background img
banner
banner

Τα… καλαθάκια των παραλιών

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ – ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ «ΒΑΡΟΣ»

Να εντείνει τις προσπάθειές του ώστε να καθαρίζονται εντατικά τα καλάθια στις παραλίες της Αιγιάλειας, ζήτησε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια αύριο» Χρήστος Γούτος, από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Νίκο Καραΐσκο.

Μάλιστα, ανέφερε πως οι παραλίες το καλοκαίρι είναι η «βιτρίνα» της Αιγιάλειας, τονίζοντας: ΄΄Πρέπει να εντείνουμε τη προσπάθεια για καθαριότητα. Την περασμένη Κυριακή μεσημέρι και απόγευμα, αν έκανε κάποιος μία βόλτα στην παραλία της Ακράτας θα έβλεπε τα καλάθια ξέχειλα από σκουπίδια κι άλλα τόσα από κάτω. Πρέπει να δώσουμε βαρύτητα σε αυτό το κομμάτι΄΄.

΄΄Η καλοκαιρινή περίοδος ξεκινά ουσιαστικά την 1η Ιουλίου. Υπήρξε ως τώρα μία δυστοκία μείναμε από προσωπικό σε πολλές περιπτώσεις λόγω αδειών covid, προσπαθούμε να καλύψουμε το κομμάτι αυτό με το προσωπικό που έχουμε΄΄, απάντησε ο κ. Καραΐσκος. Σημείωσε βέβαια και τα εξής: ΄΄Σε παλιότερες περιόδους αναλάμβαναν οι πρόεδροι να αδειάζουν τα καλάθια των παραλιών. Όπως και να έχει, εμείς σκοπεύουμε να δώσουμε έμφαση και σε αυτό το κομμάτι΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr