background img
banner
banner

Μικροί και μεγάλοι φωταγώγησαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

ΤΑ ΖΑΧΛΩΡΙΤΙΚΑ ΑΝΕΒΑΣΑΝ… LEVEL ΜΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ!

Μία πολύ όμορφη γιορτή που ταίριαζε πάρα πολύ με τους ρυθμούς και τα χρώματα των Χριστουγέννων, πραγματοποίησαν ο Φιλοπροοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος “Ηρακλής” σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ζαχλωριτίκων, το προηγούμενο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου. Η τετράωρη εκδήλωση, περιελάμβανε τα πάντα: Πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, μουσικό πρόγραμμα και πολύχρωμα μπαλόνια, χορό στη γιορτινή ατμόσφαιρα με διάφορα κεράσματα και λουκουμάδες, φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, face painting και φυσικά… την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του χωριού που έκλεψε τα βλέμματα όλων!

Τα μέλη του συλλόγου και οι εθελοντές στην πρώτη… γραμμή

Η πρωτοτυπία της φετινής εκδήλωσης, ήταν ότι για πρώτη φορά οι άνθρωποι της κοινότητας και τα μέλη του τοπικού Συλλόγου, δημιούργησαν μια τέτοια ιδιαίτερη και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Οι τουλάχιστον είκοσι εθελοντές κάθε ηλικίας, συσπειρώθηκαν με τις τέσσερις γυναίκες του χωριού που ετοίμασαν λουκουμάδες και όλοι μαζί, επισκέπτες και ντόπιοι, “βάλθηκαν” ώστε να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Και το πέτυχαν! Υπολογίζεται ότι πάνω από 220 άτομα πέρασαν από το σημείο σε διάστημα τεσσάρων ωρών και ο κύριος γνώμονας της δράσης ήταν να χαρούν όλοι και να περάσουν ώρες ξέγνοιαστες και άκρως δημιουργικές. Οι δραστηριότητες που έγιναν ήταν πολλές, με τελικό αποδέκτη κατά μεγάλο ποσοστό, τα παιδιά! Η έντονη μουσική υπόκρουση από την Φιλαρμονική Αιγίου “Η Ευτέρπη” η οποία εκτέλεσε διεθνή τραγούδια και ακούσματα χριστουγεννιάτικου ύφους, το κους – κους που στήθηκε σε διάφορα “πηγαδάκια” αλλά και φαντασμαγορική στιγμή της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου, έδωσαν το πλήρες έναυσμα αγάπης για τις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του χωριού.

Παν. Μητσόπουλος: “Η καλή διάθεση ήταν το βαθύτερο νόημα της γιορτής”

Μιλώντας στο protionline.gr ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Παναγιώτης Μητσόπουλος, γεμάτος συγκίνηση αλλά και ικανοποίηση για την επιτυχία της εκδήλωσης και τη μαζική ανταπόκριση του κόσμου, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Πρέπει να ευχαριστήσουμε πολύ όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί και να γίνει αυτή η δράση. Κάθε ανάλογη δραστηριότητα, γίνεται πάντα σε συνεργασία με τον σύλλογο του χωριού και τον πρόεδρο κ. Κακκαβά, ενώ και ο κόσμος συμμετέχει στο 100% και σε κάθε επίπεδο εθελοντισμού. Ευχαριστούμε τα μέλη και τις γυναίκες του χωριού που στόλισαν το δέντρο και πρόσφεραν κάποια φαγητά. Το βαθύτερο νόημα της φετινής γιορτής ήταν το ότι με αλληλεγγύη και καλή διάθεση, όλα μπορούν να είναι καλύτερα! Η εκδήλωση είχε τελικό αποδέκτη τα παιδιά και γενικά τη νέα γενιά, και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Ευχαριστούμε πολύ τους αιρετούς, τους φορείς, τους φίλους και όσους ήρθαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία!”.

Ποιοι παραβρέθηκαν

Στην όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έγινε στο χωριό και διήρκησε πάνω από τέσσερις ώρες συνολικά, το κλίμα ήταν απολύτως όμορφο και γιορτινό και όσοι παραβρέθηκαν, θα έχουν να θυμούνται μια λαμπερή και “φωτεινή” ατμόσφαιρα. Ανάμεσα σε αυτούς που παραβρέθηκαν και τίμησαν την δράση, ήταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Χριστόπουλος και Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Μαρινόπουλος και Γιώργος Κουβαράς, ο πρόεδρος της κοινότητας Διακοπτού Σπήλιος Ρουφογάλης, πρόεδροι συλλόγων και φίλοι του τοπικού συλλόγου από άλλες περιοχές, επαγγελματίες της περιοχής και βέβαια, πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι της πολιτιστικής και κοινωνικής ζωής του τόπου που… έδινε και έπαιρνε, “κλέβοντας” από το κέφι και το “μπρίο” που μετέδιδαν τα μικρά παιδιά αλλά και τα μέλη του συλλόγου!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr