background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ: Τρεις δρομείς του Αθηνόδωρου στον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα -Τρίκαλα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1500 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

Με φόντο τα πανέμορφα και επιβλητικά Μετέωρα τρεις αθλητές του Αθηνόδωρου Αιγίου βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην εκκίνηση της “γρηγορότερης διαδρομής” Ημιμαραθωνίου, Καλαμπάκα -Τρίκαλα “ Θανάσης Σταμόπουλος”. Συγκεκριμένα ανάμεσα σε εκατοντάδες δρομείς συμμετείχαν οι Παπαηλιόπουλος Διονύσης, Βλάχος Χρήστος και Θεοφυλακτόπουλος Ηλίας οι οποίοι τερμάτισαν αντίστοιχα με επίδοση 1:22.38 (97ος), 1:31.06 και 1:39.43. Συνολικά τερμάτισαν 1572 αθλητές.

1ος και 2ος νικητής του αγώνα ήταν τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Νικόλαος Σταμούλης από το Αγρίνιο που ήταν οι νικητές ( με αντίστροφη σειρά ) και στον φετινό Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας “σπάζοντας” και οι δύο το προηγούμενο ρεκόρ διαδρομής (1.04.24 και 1.05.07 αντίστοιχα), ενώ στη τρίτη θέση τερμάτισε ο Αντώνης Παπαδημητρίου σε χρόνο 1.06.49.

Πόλος έλξης για τους δρομείς του συγκεκριμένου ημιμαραθωνίου αποτελεί το μοναδικό τοπίο εκκίνησης ,κάτω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων στην πόλη της Καλαμπάκας αλλά και ο τερματισμός στην κεντρική Πλατεία των Τρικάλων διπλά στην γέφυρα του Ληθαίου ποταμού που αποτελεί σήμα κατατεθέν της πόλης. Επιπλέον κίνητρο για τους δρομείς αποτελεί η γρήγορη διαδρομή που βοηθά στην επίτευξη ατομικής επίδοσης καθώς είναι μία από τις γρηγορότερες της χώρα μας.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), με συνδιοργανωτές τους Δήμους Τρικκαίων και Μετεώρων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr