background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: …Επτάσφαιρη η Θύελλα 7-1 τον Ηρακλή

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ / ΖΗΡΙΑ

Στο γήπεδο Πλαστήρα ο Ηρακλής ήταν που σημείωσε το 0-1 με τον Ζαχαρόπουλο στο 7΄, πριν αρχίσει ο καταιγισμός τερμάτων από την Θύελλα. Οι πρωτοπόροι είχαν έτοιμη την απάντηση με τον Βασίλη Θεοφανόπουλο στο 12΄, ισοφαρίζοντας 1-1 και συνέχισαν να σκοράρουν μέχρι τη λήξη.

Τρία γκολ ο Β. Θεοφανόπουλος και από δυο Δημήτρης Καραΐνδρος και Τσέλα φρόντισαν για την σύνθεση της ευρείας νίκης 7-1, που ήταν και το σκορ της αγωνιστικής.
Τα Καλάβρυτα πήραν την ισοπαλία 1-1 από το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Αρόης, αν και με την απόδοση που είχαν μπορούσαν περισσότερα πράγματα.
Ο Αετός Ρίου πέρασε …αναίμακτος και με ευρύ σκορ 5-1 από την Ροδιά, με την Φλόγα να περιμένει τα παιχνίδια μπαράζ για να μάθει την τύχη της.

Ο Δαβουρλής ύστερα από το 4-2 απέναντι στο Ζαβλάνι παρέμεινε ισόβαθμος με τον Αετό στους 40 βαθμούς, διεκδικώντας σταθερά μια θέση στα playoff.
Στην Τέμενη το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Αστέρα να παίρνει το πολύτιμο τρίποντο επικρατώντας 2-1 απέναντι στον Φοίνικα / Ζήρια.
Άλλη μια αποτυχία για τον Αχιλλέα Καμαρών ήταν η ισοπαλία 1-1 με την Αργυρά, αποτέλεσμα που του περιόρισε αρκετά τις δυνατότητες για να ξεφύγει από τα παιχνίδια play out.

ΑΕ Αρόης – ΑΕ Καλαβρύτων 1-1

Άργησε να φτάσει στην ισοφάριση η ΑΕ Καλαβρύτων αν και παρουσίασε καλύτερα στοιχεία και είχε τις περισσότερες καλές φάσεις από την ΑΕ Αρόης.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λόλη στο 30΄, γκολ για το οποίο εξέφρασαν έντονα παράπονα από την ομάδα των Καλαβρύτων, θεωρώντας τον σκόρερ σε καθαρή θέση οφσάιτ.
Έστω και αργά ήρθε η δικαίωση για την ΑΕ Καλαβρύτων με την κεφαλιά του Καλαμαρά στο 87΄, που πήρε το ριμπάουντ από την κεφαλιά δοκάρι του Ασπρούκου.

ΑΕ Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος, Παπαγεωργίου, Βλάχος (60΄ Καυγάς), Παπαδόπουλος, Σκιαδάς, Μητρόπουλος, Σαλάι (67΄ Θεοτοκάτος), Ντολάνι, Κουτρουμάνης (67΄ Καλαμαράς), Ρετζίνο (70΄ Μπαχάς), Ασπρούκος.

Φλόγα Ροδιάς – Αετός Ρίου 1-5

Με αυτογκόλ του Π. Λιακόπουλου ξεκίνησε η παραβίαση στην εστία της Φλόγας στο 22΄, πριν ακολουθήσει το 0-2 του Αετού από τον Κατσιούρα στο 51΄.
Ο Άκης Κατσαούνης έδωσε κάποιες αμυδρές ελπίδες στους γηπεδούχους μειώνοντας γρήγορα σε 1-2 στο 55΄, πριν ακολουθήσουν τα γκολ από τους Ιντζέ, Βενιζέλο – Τριανταφύλλου και Ν. Βορίση, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-5.

Φλόγα Ροδιάς: Χριστοδουλόπουλος, Γ. Κατσαούνης, Α. Λιακόπουλος, Γιαννόπουλος, Π. Λιακόπουλος, Θωμάς (75΄ Γρηγορόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Λαουρδέκης (75΄ Τρακαδάς) , Π. Κατσαούνης, Μπαντούνας, Α. Λιακόπουλος (60΄ Ψηλός).

Αστέρας Τέμενης – Φοίνικας / Ζήρια 2-1

Νευρικό και με πολλά λάθη το παιχνίδι της Τέμενης που είχε δυο γρήγορα γκολ στα πρώτα λεπτά.
Στο 2΄ ο Ρότσκας έβαλε μπροστά τον Αστέρα και στο 13΄ ισοφάρισε 1-1 ο Τέρπος για τους φιλοξενούμενους.
Αρκετό άγχος στο β΄ ημίχρονο με τις γραμμές να απέχουν μεταξύ τους οι επιθέσεις ήσαν λίγες εκατέρωθεν και όποια ομάδα σκόραρε θα έπαιρνε το παιχνίδι.
Αυτό έγινε από τον Αστέρα στο 85΄ όταν ο Νικολακόπουλος αξιοποίησε με γκολ την ασίστ του Γιαννόπουλου για το τελικό 2-1.

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Βαγγελάτος, Ραμπαβίλας, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Τρακαδάς, Αγγελόπουλος, Κουτρουμπίνας, Γιαννόπουλος (90΄ Μαυρούλιας), Δαλιάνης (92΄ Νικολακόπουλος), Ρότσκας

Φοίνικας / Ζήρια: Παρίσης, Αναστόπουλος (69΄ Τζουράς), Ζαντέγια, Ραυτόπουλος, Αγγελάκης, Νικολάου (69΄ Ζούδιος), Τσάκουλης, Ψυχογιάννης, Γλωσσίδης, Λούλια, Τέρπος.

Αχιλλέας Καμαρών – Αργυρά 1-1

Μέσα σε δυο λεπτά κρίθηκαν όλα στο παιχνίδι των Καμαρών. Στο 22΄ προηγήθηκε η Αργυρά με γκολ του Τζουγανάτου, στο αμέσως επόμενο λεπτό ισοφάρισε 1-1 ο Αχιλλέας με τον Γκόγκο.
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τις προσπάθειές τους στα τελευταία λεπτά και εκφράζουν μερικά παράπονα για το γκολ του Κανάγια στο 90΄, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιτ.

Αχιλλέας: Γκόντας, Κανάγια, Χούσα, Ντακούλιας (52΄ Φίλιας), Ασημακόπουλος, Μπούρδος, Πέτσι, Μούκας, Μπλάτα, Γκόγκο, Καττές (70΄ Γκιζέλης).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr