background img
banner
banner

Μεγάλη εβδομάδα και μεγάλο διεθνές γυναικείο τουρνουά βόλεϊ στο «Σήμαντρον» | ΦΩΤΟ

ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΦΙΛΙΚΑ 4ΗΜΕΡΟ

Γέμισε ζωή και χρώματα από τους αθλητές και τις εμφανίσεις τους το ξενοδοχείο «Σήμαντρο» και το κλειστό γυμναστήριο το οποίο διαθέτει. Καθημερινά οι φωνές για τους πόντους από καρφώματα, άσους και επιτυχημένα μπλοκ, συνέθεταν τα διαφορετικά γεμάτα ζωντάνια και νιάτα πρωινά στην περιοχή του Ελαιώνα.

Αίγλη και συναγωνισμός στο διεθνές τουρνουά

Με τρεις ομάδες από την Μακαμπί Τελ Αβίβ, δυο από την Θεσσαλονίκη (Ατρόμητος Τριαδίου), δυο από την Αθήνα (Αραφίν), αλλά και από την Ακράτα που προστέθηκε σε αυτό το λαμπρό τουρνουά, τα κορίτσια χάρηκαν τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπήρχε στο φιλέ, ενώ ήσαν ξετρελαμμένα από τις εγκαταστάσεις, το ξενοδοχείο, το φαγητό και γενικά από την περιοχή του Ελαιώνα. Με λύπη αποχαιρέτισαν προχθές τους οργανωτές, την διεύθυνση στο «Σήμαντρον» και τις ομορφιές του Ελαιώνα.

Γεωργία Καλφίδου: «Τα ελληνόπουλα έχουν επίπεδο στο άθλημα όπως και οι προπονητές μας»

Για την ξεχωριστή αυτή αθλητική εκδήλωση μίλησε στο protionline.gr η Γεωργία Καλφίδου, που με πρωτοβουλία της ptsports-eventsτου Παντελή Ταρνατούρου και μαζί με τον Γιάννη Πετίδη και τον προπονητή Γιάννη Νικολάκη έχουν την οργάνωση και αυτού του τουρνουά και είπε: «Εχει σχεδιαστεί ένα υπέροχο τουρνουά σε έναν πολύ καλό λειτουργικό χώρο και σε συνδυασμό με τις ανέσεις του ξενοδοχείου και τις ομορφιές της περιοχής έχει αγαπηθεί πολύ από όλα τα κορίτσια. Με την παρουσία των Ισραηλινών ομάδων της Μακαμπί, που είναι παγκορασίδων – κορασίδων αλλά και νεανίδων που δίνει φιλικά παιχνίδια με τον Απόλλωνα Πατρών και την Κόρινθο, το τουρνουά λαμβάνει διεθνείς διαστάσεις. Το αθλητικό 4ήμερο ήταν γεμάτο παιχνίδια που τα κορίτσια δεν ήθελαν ποτέ να τελειώσουν».

Για πιθανόν περισσότερες συμμετοχές η Γεωργία Καλφίδου μας είπε: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να χωρέσουμε άλλες ομάδες, που παρά το μεγάλο ενδιαφέρον απορρίψαμε.
Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο cump που θα γίνει στο «Σήμαντρο» από 3-10 Ιουλίου με παγκορασίδες – κορασίδες και από 10-17 πέρσοναλ στο οποίο θα ηγείται ο προπονητής Γιάννης Νικολάκης, να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε άλλες περισσότερες ομάδες.
Επίσης θα ακολουθήσει τουρνουά και τα Χριστούγεννα».

Για το ποιες ομάδες ξεχώρισαν για την πρωτιά, η διοργανώτρια Γ. Καλφίδου είπε: «Δεν υπάρχουν νικητές στο τουρνουά μας. Τα παιδιά δίνουν πολλά παιχνίδια, το ευχαριστιούνται παίζοντας χωρίς άγχος, προσπαθώντας να φτάσουν στην καλύτερή τους απόδοση.
Στο φινάλε των αγώνων όλα τα κορίτσια παίρνουν από ένα χρυσό».

Για την διαφορά επιπέδου συγκρίνοντας τα κορίτσια της χώρας μας και αυτά του Ισραήλ, η Γεωργία Καλφίδου μας είπε: «Νομίζω ότι τα ελληνόπουλα είναι περισσότερο δουλεμένα, έχουν ποιότητα όπως επίσης και οι προπονητές μας. Προσωπικά είμαι αντίθετη με τους πολλούς ξένους που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα, αφού έτσι χάνουμε δικά μας παιδιά και εμπειρίες στην Εθνική μας ομάδα».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr